Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

κάλπη



Εκλογές σήμερα στο εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια όπου εκλάπη η κάλπη

Επαναλάμβάνονται σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου, οι εκλογές στο 33ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων, στο 35ο Δημοτικό Σχολείο και 5ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στα Εξάρχεια (οδός Κωλέττη 34), από όπου εκλάπη η κάλπη στις εθνικές εκλογές της 7 Ιουλίου.



Κρήτη: 45χρονος έπαθε επιληπτική κρίση μπροστά από την κάλπη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος έπαθε επιληπτική κρίση. Διακομίσθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Περάματος και από εκεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών, ο 45χρονος υπέστη και καρδιακή ανακοπή, ευτυχώς όμως οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν.



Δήλωση Λεβέντη για Τσίπρα- Μητσοτάκη : "Η νεολαία θα τιμωρήσει και τους δύο"

Στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Βασίλης Λεβέντης λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι. 

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων δήλωσε ότι η νεολαία θα τιμωρήσει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη διότι όπως είπε το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης τους ήταν νοσηρό και χαμηλό.



Μανιάτης: Υποχρέωσή μας να φέρουμε όσο πιο πολλούς συμπολίτες μας στην κάλπη

«Είναι πολιτική μας υποχρέωση να πάμε το διάλογο σε κάθε σπίτι, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να φέρουμε όσο πιο πολλούς συμπολίτες μας στην κάλπη.



Σταθερό προβάδισμα για τη ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα της ΝΔ με 13,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται σε νέα δημοσκόπηση της Pulse που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Action24.

Τρία κόμματα (Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ) βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Εκτίμηση πρόθεσης ψήφου



Κάλπη στην Ηλεία έβγαλε και ένα μαύρο… στρινγκ!

Κάπου στην Ηλεία ένας ή μια ψηφοφόρος, έδωσε αρκετά σέξι τόνο στην κάλπη. Μέσα στο φάκελο της ψηφοφορίας αντί ψηφοδελτίου, έβαλε ένα μαύρο στρίνγκ, το οποίο συνοδευόταν από σχετικό σημείωμα.