Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

καλος



Ο δεκάλογος του "καλού γονέα"

Ποιος είναι εκείνος ο γονιός που θέλει να τον θυμάται το παιδί του, έχοντας θετικά συναισθήματα και αν όχι καθόλου, τα λιγότερα παράπονα;



18 tips που θα σας βοηθήσουν να κοιμάστε σαν πουλάκι!

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον ύπνο; Σίγουρα θα συμφωνήσετε πως δεν υπάρχει. Δείτε λοιπόν, πώς με τη βοήθεια απλών και εύκολων τρόπων, θα κοιμηθείτε σαν μωρό!
Τα έχετε καταφέρει, και μπράβο σας, και τρώτε υγιεινό πρωινό, ακόμα και δεν είναι το αγαπημένο του ουρανίσκου σας, κάνετε γυμναστική πριν τη δουλειά και διαχειρίζεστε το άγχος πολύ καλύτερα από παλιότερα.



Η Kate Middleton έκοψε και δώρισε τα μαλλιά της για καλό σκοπό

Σε μια υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε η Kate Middleton χαρίζοντας αληθινά χαμόγελα!

Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της δεν ήταν απλά μια κίνηση για να αλλάξει το look της αφού σύμφωνα με τη Sunday Express αποδέχτηκε την πρόταση του στυλίστα της, Joey Wheeler να δωρίσει τα μαλλιά που θα έκοβε.



Το εγχειρίδιο του καλού γενικού διευθυντή στο δημόσιο

Eκδόθηκε το εγχειρίδιο για τη δομημένη συνέντευξη στο πλαίσιο του νέου συστήματος αξιολόγησης αναφορικά με την επιλογή προϊσταμένων σε θέσεις ευθύνης.



Γιώργος Μαυρίδης: Συνολικά 11.986 ευρώ για καλό σκοπό!

Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες στο στούντιο του Γιώργου Μαυρίδη στη Θεσσαλονίκη, όπου ο γνωστός tatoo artist, μαζί με τους συνεργάτες του χτύπησαν τατουάζ για καλό σκοπό.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική με τον Γιώργο να ευχαριστεί όσους έκαναν τατουάζ με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.



Βραδιά αφιερωμένη στον Ντέιβιντ Μπόουι για καλό σκοπό

Tρεις μήνες έχουν περάσει από το θάνατο του «Λευκού Δούκα» Ντέιβιντ Μπόουι και ο κόσμος της μουσικής, θαυμαστές του και μη, αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν ότι αυτή η ξεχωριστή περσόνα της μουσικής δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.