Σάββατο 28 Μαΐου 2022 -

ΚαλλιστείαΚαλλιστεία στη χώρα του Μαδούρο: Νεαρή από τη μεγαλύτερη παραγκούπολη της χώρας στέφθηκε «Μις Βενεζουέλα»

Ο τίτλος της "Μις Βενεζουέλα" απονεμήθηκε σε μια 25χρονη, η οποία προέρχεται από την μεγαλύτερη παραγκούπολη της χώρας σε μια τετράωρη τελετή που στερείτο λάμψης αντανακλώντας την δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας.Η 18χρονη με προσθετικό πόδι που έφτασε στον τελικό των καλλιστείων

Στις τρεις φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Ιταλία συμπεριλήφθηκε Κιάρα Μπόρντι, που μπορεί να μην κέρδισε το στέμμα, κέρδισε όμως αναμφίβολα τις εντυπώσεις κι έστειλε ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και δύναμης.Ερώτηση στα καλλιστεία για τον Αλέξη Τσίπρα!

Είναι γνωστό πως οι υποψήφιες των καλλιστείων εκτός από ομορφιά πρέπει να διαθέτουν και γνώσεις. Να γνωρίζουν τι γίνεται στην πολιτική και την κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο.Εντυπωσιακή μελαχρινή η νέα Μις Αμερική - Θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ (Φωτό)

Την πιο όμορφη Αμερικανίδα διάλεξαν οι κριτές, μεταξύ των οποίων και η Μαρία Μενούνος μέσα από τα καλλιστεία που έγιναν χτες το βράδυ, την ώρα που ο τυφώνας Ίρμα σάρωνε την Φλόριντα.

Αυτή την φορά την πολυπόθητη τιάρα φόρεσε, η 23χρονη Μις Ντακότα, Κάρα Μουντ, η οποία μάλιστα όχι μόνο απάντησε σε ερώτηση της Μαρίας Μενούνος, αλλά τα έβαλε και με τον... Τραμπ.Ζωή Λάσκαρη: Η απίθανη αποκάλυψη 58 χρόνια μετά!

Μια απίθανη αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη έκανε άνθρωπος της οικογένειάς της στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα.Ο κόσμος γέλασε που ένα κορίτσι με σύνδρομο Down θα πάρει μέρος σε καλλιστεία για τον τίτλο της Miss USA. Τώρα γράφει ιστορία.

Η Mikayla Holmgren, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Bethel, έχει ένα από τα φωτεινότερα χαμόγελα σε όλο τον κόσμο. Η 22χρονη κοπέλα από τη Minnesota θεωρείται επίσης ως η πρώτη γυναίκα στις ΗΠΑ, με σύνδρομο Down, που θα πάρει μέρος στα καλλιστεία για τον τίτλο της Miss USA.

Η Holmgren έχει μία εσωτερική ομορφιά που ακτινοβολεί και γίνεται και εξωτερική.