Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κακη



Τραμπ: Η συμφωνία με τον Ιράν είναι «η χειρότερη που έχουμε κλείσει»

Την «πολύ κακή συμφωνία» των μεγάλων δυνάμεων με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα, κατήγγειλε εκ νέου την Τετάρτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.



Οι άνθρωποι με κακή όσφρηση είναι πιθανότερο να εμφανίσουν Πάρκινσον

Ένα απλό τεστ όσφρησης μπορεί στο μέλλον να βοηθά τους γιατρούς να εντοπίζουν τους ανθρώπους με αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου Πάρκινσον, έως και μια δεκαετία προτού εκδηλωθούν τα συμπτώματα και καταστεί εφικτή η πρώτη διάγνωση. Κάτι ανάλογο φιλοδοξεί να πετύχει ένα άλλο πειραματικό τεστ, που βάζει τους ανθρώπους να σχεδιάζουν σε οθόνη φορητού υπολογιστή.



Μελέτη εξηγεί γιατί ο κακός ύπνος αυξάνει τον κίνδυνο νόσου Αλτσχάιμερ

Νέα στοιχεία για το πώς ο κακής ποιότητας ύπνος σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης νόσου Αλτσχάιμερ δημοσιεύουν στο επιστημονικό έντυπο Brain ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ουάσινγκτον στο Σεντ Λούις.



Κακή χοληστερόλη: Ο ιδανικός συνδυασμός για να τη μειώσετε

Η LDL είναι η μορφή της χοληστερόλης που συσσωρεύεται στα εσωτερικά τοιχώματα των αρτηριών, προκαλώντας τους στενώσεις και αποφράξεις οι οποίες αποτελούν κύρια αιτία καρδιαγγειακών επεισοδίων, όπως το έμφραγμα και το εγκεφαλικό.



Σε τραγική κατάσταση ο Μπραντ Πιτ: Φανερά αδυνατισμένος, λίγους μήνες μετά το διαζύγιο

Σκιά του εαυτού του φαίνεται πως έχει μείνει το τελευταίο διάστημα ο Μπραντ Πιτ. Ο γνωστός ηθοποιός, λίγους μήνες μετά τον πολύκροτο χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί φαίνεται φανερά αδυνατισμένος και κουρασμένος. 



Κι όμως, ο καρκίνος συχνά οφείλεται απλά σε κακή τύχη (Βίντεο)

Το κάπνισμα μπορεί να σε σκοτώσει, όμως τα 2/3 όλων των καρκινικών μεταλλάξεων απλά βασίζονται στην τύχη - Μόλις το 35% των καρκίνων προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες ή κληρονομικότητα, σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων του Johns Hopkins Kimmel Cancer Center.