Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Καίτη Φίνου



Κ.Φίνου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – Μπορεί να χάσει το φως της

Η Καίτη Φίνου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Είναι αλήθεια ότι λόγω του Covid σας έπεσαν τα δόντια;»



Καίτη Φίνου: «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα»

Η Καίτη Φίνου αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εφημερίδα «On time» και στη Σάσα Σταμάτη, η ίδια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι πηγαίνει σε ψυχίατρο, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχασε τις δύο αδελφές της, γεγονός που τη συγκλόνισε και μέσω της ψυχοθεραπείας προσπαθεί να κόψει τα ψυχοφάρμακα.



Δύο χρόνια χωρίς τον Στάθη Ψάλτη - Συγκινεί το μήνυμα της Καίτης Φίνου

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Στάθης Ψάλτης, ένας από τους πιο αγαπημένους και κορυφαίους ηθοποιούς της χώρας μας, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Με αφορμή αυτό, λοιπόν, η Καίτη Φίνου ένα μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.



Τη Φαίη τη συμπαθούσα πάρα πολύ, αλλά είπαν άσχημα πράγματα για μένα στην εκπομπή της

Στα Αποκαλυπτικά έδωσε συνέντευξη η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε κατά του Πρωινού και συγκεκριμένα για την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Κώστα Τσουρό.



Ραγίζει καρδιές το αντίο της Καίτης Φίνου στη Βέτα Μπετίνη

Με μια ανάρτηση της στο Facebook η Καίτη Φίνου εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, Βέτας Μπετίνη.

 

«Έφυγε η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη.
Ειρωνεία………Λίγες μέρες μόνο μετά τον χαμό του αγαπημένου κολλητού της Γιώργου Σαρρή…
Καλό σου ταξίδι Βέτα μας……» έγραψε η Καίτη Φίνου.



Η Καίτη Φίνου για το θάνατο του Γιώργου Σαρρή: Κουράγιο Χαρούλα μας...

Με μια συγκινητική της ανάρτηση στο Facebook, η Καίτη Φίνου αποχαιρέτησε τον τραγουδιστή Γιώργο Σαρρή και αδελφό της Χαρούλας Αλεξίου, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 69 ετών από ανακοπή.

Δείτε τι έγραψε η γνωστή ηθοποιός:

"Έφυγε και ο Γιώργος Σαρρής.