Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

καιλη



Η Εύα Καϊλή «απαντά» για το σπίτι που αγόρασε στις Βρυξέλλες, τα χρήματα και το QatarGate έναν χρόνο από τη σύλληψή της

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή αναφέρονται σε ανακοίνωσή τους σε επτά θέματα που αναδείχθηκαν από τη δικογραφία για το QatarGate, για να υποστηρίξουν ότι οι κατηγορίες σε βάρος της πελάτισσάς τους «καταρρέουν».



Νέες αποκαλύψεις από Politico για το Qatar Gate – Η Καϊλή έδινε προσκλήσεις στη Μέτσολα για το Μουντιάλ του Κατάρ

Προσκλήσεις για να βρεθεί στο Κατάρ στα τέλη του 2022 και να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου μαζί με την οικογένειά της έστελνε η Εύα Καϊλή στην πρόεδρο της Ευρωβουλής, Ρομπέρτα Μέτσολα, σύμφωνα με αποκαλύψεις του Politico.



Qatargate: Έρχεται άρση ασυλίας για τρείς ακόμη ευρωβουλευτές μετά τις καταθέσεις Παντσέρι, Τζόρτζι, Καϊλή

Μετά την άρση ασυλίας και τη σύλληψη της Εύας Καϊλή όπως και των άλλων εμπλεκομένων στο Qatargate Αντόνιο Παντσέρι και Φραντσέσκο Τζόρτζι, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Οι βελγικές αρχές προσπαθούν να προχωρήσουν στα επόμενα στάδια της έρευνας, εξετάζοντας εάν υπάρχουν και άλλοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι που χρηματίστηκαν.



Η Καϊλή θύμισε στην Ευρωβουλή το «παρελθόν» της νέας προέδρου της Κομισιόν

Καταχειροκροτηθηκε η Εύα Καϊλή όταν πρώτη τόλμησε στην συζήτηση που ξεκίνησε στους Σοσιαλδημοκράτες να θέσει θέμα κατά της Ούρσουλα Βαν Ντερ Λειν. Σχετικά άρθρα

Θυμισε λοιπόν η Εύα Καϊλή πως η Βον Ντερ Λειν ζητησε το 2011 από την Ελλάδα να υποθηκεύσει το χρυσό της για να διασφαλιστεί το πρόγραμμα διάσωσης, εν μέσω της πιο σκληρής λιτότητας, που ακόμη και ο Σόιμπλε το θέωρησε ακραίο!



Ο ρόλος του Νίκου Ανδρουλάκη στις ζυμώσεις για την κεντροαριστερά

Μαθαίνουµε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι ζυµώσεις για πιθανές συµπορεύσεις µεταξύ των χαµένων των εκλογών της κεντροαριστεράς ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα.

Κοµβικό ρόλο στις κινήσεις αυτές από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη παίζει η Εύα Καϊλή.



Μοσκοβισί σε Καϊλή: Η κυβέρνηση αποφάσισε τις περικοπές στην πυροσβεστική

Ήταν λίγο πριν τα μέσα του περασμένου Ιουλίου όταν η ευρωβουλευτής της Ελιάς απευθύνθηκε στον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ για την απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει κατά 100 άτομα τη δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας.