Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

καφετζοπουλος



Καφετζόπουλος προς δημοσιογράφους: «Φτηνά τη γλιτώσατε – Παλιά έδερναν τους συναδέλφους σας»

Τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στις πρόσφατες δηλώσεις του, σχετικά με τους δημοσιογράφους, σχολίασε ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.



Γιώργος Καφετζόπουλος: «Δεν ψήφισα τον πατέρα μου, Αντώνη Καφετζόπουλο στις εκλογές»

Έντονη συζήτηση είχε προκύψει μετά το δημοσίευμα του Γιώργου Καφετζόπουλου στο διαδίκτυο, αναφορικά με πολιτικοποιημένους καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, τους έχει “στολίσει” κάνοντας ένα ξέσπασμα.



Καφετζόπουλος: Η Επίδαυρος πρέπει να κλείσει

Για το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και για τα πρόσωπα που έχουν εμφανιστεί εκεί ή εκφράζουν την επιθυμία να εμφανιστούν, μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε:



"Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" επιστρέφουν στην… TV – Ποιοι θα μείνουν εκτός της νέας σειράς

Εδώ και πάρα πολύ καιρό υπάρχει η φήμη ότι η σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» θα επιστρέψει στην τηλεόραση με νέα επεισόδια. Κατά καιρούς έχουν ερωτηθεί σε συνεντεύξεις τους οι πρωταγωνιστές, ωστόσο, έλεγαν ότι κάτι έχει ακουστεί, αλλά δεν ήταν τίποτα σίγουρο. 



Γνωστός ηθοποιός: Eχω κερδίσει 1 εκατομμύριο στο λαχείο... (Βίντεο)

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, μετά από πολλά χρόνια, αποκάλυψε ότι υπήρξε ένας από τους τυχερούς του μεγάλου λαχείου της Πρωτοχρονιάς.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους: «Έχω κερδίσει μια φορά 1 εκατομμύριο δραχμές στο πρωτοχρονιάτιο λαχείο, πριν πάρα πολλά χρόνια.



Γνωστός ηθοποιός: Η διάγνωση ήταν κατάθλιψη. Υπάρχει ιστορικό

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Έθνος» και, μεταξύ άλλων,  μίλησε για τον αγώνα του κατά της κατάθλιψης, με σκοπό να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που υποφέρουν.