Γάλα στον καφέ η μήπως όχι; Πως επηρεάζεται το ρόφημα και τι συμβαίνει στον οργανισμό
16
Δεκεμβρίου
2025
- 15:09
Τελευταία τροποποίηση στις 16 Δεκεμβρίου, 2025 - 15:12
Μια νέα μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ανάμειξη γάλακτος στον καφέ μπορεί να ενισχύσει τη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων και ορισμένων τύπων καρκίνου.
Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι ο συνδυασμός καφέ και γάλακτος μπορεί να επηρεάσει τους δείκτες φλεγμονής περισσότερο απ’ ό,τι ο σκέτος καφές.
Τι διερεύνησε η μελέτη;
