Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ιταλός



Aντίπαρος: Η στιγμή που βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Ιταλός τουρίστας (φωτογραφίες)

Σήμερα το πρωί, δύο δύτες εντόπισαν μέσα στη θάλασσα της περιοχής Σιφνέικος Γιαλός της Αντιπάρου τη σορό του άτυχου 17χρονου Ιταλού που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του ενώ αγνοούνταν από το Σάββατο 11 Αυγούστου.



Ιταλία: Διαλύθηκε η Βουλή. Στις 4 Μαρτίου οι εκλογές

Ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματταρέλλα υπέγραψε το διάταγμα για τη διάλυση της βουλής και της γερουσίας, ανοίγοντας τον δρόμο για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.



Ο Ιταλός Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλάδα

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, υποδέχθηκε σήμερα σε επίσημη τελετή στο Στρατόπεδο “ΠΑΠΑΓΟΥ” τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ιταλίας, Στρατηγό Glaudio Graziano, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Ελλάδα. 



Ennio Morricone: Ο διάσημος Ιταλός συνθέτης συνεχίζει να εκπλήσσει το κοινό του

Στα 89 του χρόνια, ο Ennio Morricone, ένας από τους πλέον διάσημους και αξιοθαύμαστους συνθέτες στον κόσμο του κινηματογράφου, διατηρεί όλη τη δημιουργικότητά του και θέλει πάντα να εκπλήσσει το κοινό του ενόψει μιας σειράς συναυλιών, εκ των οποίων η μία θα δοθεί στο Παρίσι, στις 21 Σεπτεμβρίου.



Η Αθηνά Ωνάση στην... αγκαλιά διάσημου και πάμπλουτου Ιταλού!

Στην αγκαλιά ενός άλλου διάσημου ιππέα, του Ιταλού αναβάτη Alberto Zorzi, φαίνεται ότι έπεσε η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της από τον Αλβάρο.

Οι φήμες που κάνουν τον γύρο των ξένων μέσων ενημέρωσης αναφέρουν πως η Αθηνά Ωνάση είναι και πάλι χαρούμενη και κυρίως… ερωτευμένη, καθώς βρήκε νέο έρωτα στο πρόσωπο του Alberto Zorzi.



Σύλληψη Ιταλού μαφιόζου στο Μεξικό

Aνώτερο στέλεχος της ιταλικής μαφίας συνελήφθη από τις δυνάμεις του Μεξικού, ανακοίνωσε σήμερα το ομοσπονδιακό υπουργείο Δικαιοσύνης.