Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ισχυρή έκρηξη



Ισχυρή έκρηξη στη Βηρυτό - Ακούστηκε μέχρι την Κύπρο (vid)

Δύο μεγάλες εκρήξεις συγκλόνισαν την πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, την Τρίτη, τραυματίζοντας δεκάδες ανθρώπους και προκαλώντας τον θάνατο σε τουλάχιστον δέκα, ταρακουνώντας κτήρια και εκτοξεύοντας τεράστιες στήλες καπνού στον ουρανό.
 


Ισχυρή έκρηξη στα δικαστήρια της Λάρισας - Χωρίς ρεύμα μέρος της πόλης

Ισχυρή έκρηξη έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το συμβάν έγινε το απόγευμα της Τετάρτης , όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ακούστηκε δυνατός κρότος και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το υπόγειο του κτηριακού συγκροτήματος.



Ισχυρή έκρηξη έξω από κτήριο στο κέντρο του Πειραιά

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/8) στη συμβολή των οδών Νοταρά και Φιλελλήλων στο κέντρο του Πειραιά.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, σε υποκατάστημα τράπεζας, καθώς και σε κατοικίες.



Συρία: Τουλάχιστον 19 νεκροί από έκρηξη που ισοπέδωσε κτίρια στο Ιντλίμπ

Ισχυρή έκρηξη στην πόλη Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας το βράδυ της Δευτέρας είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 19 άνθρωποι, ανάμεσά τους 13 πολίτες, γνωστοποίησε μη κυβερνητική οργάνωση.



Πήλιο: Ισχυρή έκρηξη φιάλης αερίου σε εστιατόριο στην Πορταριά

Συναγερμός σήμανε στους θαλάμους επιχειρήσεων των Αρχών αργά το απόγευμα της Τρίτης στο Βόλο μετά από πληροφορία για έκρηξη φιάλης αερίου σε κατάστημα εστίασης στην Πορταριά Πηλίου.



Ισχυρή έκρηξη στη Νέα Υόρκη: Δεκάδες τραυματίες από φωτιά σε 12 πολυκατοικίες

Δεκάδες άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς και εγκαύματα μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε και φωτιά που ακολούθησε σε κεντρική περιοχή της Νέας Υόρκης.