Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

ισχυρη



Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν την «ισχυρή» στάση της Γαλλίας έναντι του Ιράν

Την «ισχυρή» αντίδραση της Γαλλίας εξήρε την Τρίτη ο Λευκός Οίκος, αφού οι γαλλικές αρχές κατηγόρησαν την κυβέρνηση του Ιράν ότι βρισκόταν πίσω από μια αποτραπείσα επίθεση κοντά στο Παρίσι το καλοκαίρι.

«Η Γαλλία λαμβάνει ισχυρές αποφάσεις μετά την ιρανική τρομοκρατική επίθεση που απετράπη στο Παρίσι», ανέφερε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ) μέσω Twitter.



Παυλόπουλος: Ανάγκη να καταστήσουμε την Ελλάδα ισχυρή και αξιοσέβαστη

«Την ανάγκη να αποκαταστήσουμε το κύρος του τόπου μας, τόσο στο πεδίο της ευρωπαϊκής μας οικογένειας όσο και διεθνώς, στο ύψος εκείνο που δίνει στον λαό μας και το έθνος μας τη δύναμη και τα εφόδια για να προσθέσει τη δική του συμβολή στο χτίσιμο του σύγχρονου κόσμου» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τον χαιρετισμό του σε ημερίδα με θέμα «Η Ελλάδα στον Σύγχρονο



Πάτρα: Σοβαρά προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε σε πολλές περιοχές της Πάτρας η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε την Κυριακή.

Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει ακόμα και η ακτή Δυμαίων και η κίνηση των οχημάτων να γίνεται σε μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.



Τεράστιες ζημιές από ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα, στις 03:50,  σε κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (49), προκαλώντας τεράστιες ζημιές στην επιχείρηση. 

Στο σημείο βρίσκεται ομάδα πυροτεχνουργών, που συλλέγουν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού για να μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.



ΔΝΤ: Ισχυρή η παγκόσμια οικονομία

«Τα θεμελιώδη στοιχεία της παγκόσμιας οικονομίας είναι ισχυρά, παρά τις πρόσφατες αναταράξεις στα χρηματιστήρια» υποστήριξε ο επικεφαλής οικονομολόγος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Μορίς Όμπστφελτ, συμπληρώνοντας πως καταγράφεται περισσότερο εμπόριο, περισσότερες επενδύσεις και γρηγορότερη από το αναμενόμενο ανάπτυξη στις μεγάλες οικονομίες. 



Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης σε κατάστημα στην Κηφισίας

Τη στιγμή της ισχυρότατης έκρηξης που σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα σε κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας διπλανής επιχείρησης.

Στο βίντεο φαίνεται, μάλιστα, λίγο πριν την έκρηξη να φτάνει έξω από το κατάστημα μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες.