Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΙΣΑ



Επιστολή ΙΣΑ σε Α.Γεωργιάδη για εργασία των ιδιωτών ιατρών στα δημόσια νοσοκομεία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) απέστειλε επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας του να θεσμοθετήσει την δυνατότητα οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί να εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία.



Οδηγίες από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την προστασία εν μέσω καύσωνα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας έδωσε οδηγίες στους πολίτες για την προφύλαξή τους από τον καύσωνα, που θα πλήξει την Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες.



Κικίλιας: Οι γιατροί και το δυναμικό του ΕΣΥ είναι θησαυρός που θα αξιοποιηθεί

Την πρώτη τους θεσμική συνάντηση είχαν το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης με το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ).



''Υπάρχουν ευθύνες για τους θανάτους από τον ιό του Δυτικού Νείλου''

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τη λύπη του, «για τους άδικους θανάτους συμπολιτών μας, από τον ιό του Δυτικού Νείλου» και ζητά να αποδοθούν ευθύνες στις αρμόδιες αρχές που «με παραλείψεις άφησαν τη χώρα αθωράκιστη»

Συγκεκριμένα ο ΙΣΑ αναφέρει:



ΙΣΑ: Έγκλημα με ονοματεπώνυμο τα θανατηφόρα κρούσματα του ιού του Δ. Νείλου

Έγκλημα με ονοματεπώνυμο χαρακτηρίζει τα αυξανόμενα θανατηφόρα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, καταλογίζοντας σοβαρές ευθύνες σε περιφέρεια Αττικής και υπουργείο Υγείας.



Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά τους φακέλους για την υπόθεση Φλώρου

Την παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προκάλεσε η υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, με ιατρικές γνωματεύσεις που τον κήρυτταν ανάπηρο με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.