Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ιπποκράτειο Νοσοκομειο



Διοίκηση Ιπποκράτειου: Το ασανσέρ είχε συντηρηθεί στις 6 Μαρτίου!

Σε διερεύνηση από εμπειρογνώμονες του Μικτού Κλιμακίου Ελέγχου Ανελκυστήρων του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται η υπόθεση με την ανεξήγητη πτώση του ανελκυστήρα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ουρολόγου του νοσοκομείου.

Αυτό αναφέρει σχετική επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Διοίκηση του Ιπποκράτειου νοσοκομείου:



Καλείται για συμπληρωματική απολογία ο αγγειοχειρουργός που φέρεται να δολοφόνησε τη μεσίτρια στο Ιπποκράτειο

Την ερχόμενη Τετάρτη καλείται για συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια μετά το αίτημα που υπέβαλλε, o αγγειοχειρουργός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της άτυχης μεσίτριας μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε ώρα γενικής εφημερίας. 



Δύο αναισθητικές ουσίες πιθανόν να σκότωσαν την 36χρονη μεσίτρια

Οι δύο αναισθητικές ουσίες που ανιχνεύθηκαν στην 36χρονη μεσίτρια -η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο ειδικευόμενο αγγειοχειρουργό- θα μπορούσαν να ευθύνονται για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.



Νέο εύρημα: Βρήκαν ναρκωτική ουσία στο άψυχο σώμα της μεσίτριας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της αδικοχαμένης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο αγγειοχειρούργο μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.



«Η 36χρονη δεχόταν πιέσεις από τον αγγειοχειρουργό να κάνει την επέμβαση»

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης κλήθηκε να καταθέσει η μητέρα της 36χρονης Γεωργιανής, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη.



Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Ζητάει να βγει από τη φυλακή ο γιατρός

Την ώρα που προφυλακισμένος γιατρός δηλώνει αθώος για το έγκλημα και ζητάει να βγει από τη φυλακή, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως, για την πολύκροτη υπόθεση.