Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

ηπειρωτική ελλάδα



Το myEFKAlive επεκτείνει περαιτέρω τη λειτουργία του στην ηπειρωτική Ελλάδα

Στη γεωγραφική επέκταση του myEFKAlive προχωρούν τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων. Συγκεκριμένα, η δυνατότητα εξυπηρέτησης του πολίτη από υπάλληλο του e-ΕΦΚΑ μέσω βιντεοκλήσης επεκτείνεται με την ένταξη στο σύστημα των περιοχών της Δ. Μακεδονίας και των υπόλοιπων περιοχών της Θεσσαλίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.



Πέντε εντυπωσιακές ακρογιαλιές στην ηπειρωτική Ελλάδα

Εκτός από τα αμέτρητα και πανέμορφα ελληνικά νησιά με τις ιδιαίτερες και φημισμένες παραλίες τους, η ηπειρωτική Ελλάδα «καυχιέται» κι αυτή για τα δικά της διαμαντάκια που, ομολογουμένως, προκαλούν εντυπώσεις και κερδίζουν το κοινό που τις επισκέπτονται.



Εγκαινιάστηκε η ηλεκτρική διασύνδεση της Μυκόνου με το ηπειρωτικό σύστημα

Τα επίσημα εγκαίνια της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Μυκόνου με το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας πραγματοποιούνται απόψε στον υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στη Μύκονο, από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κούκα και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΑΔΜΗΕ Μάνου Μαν