Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ιονια



Ιόνια Οδός: Νέος δρόμος αλλά και… νέα διόδια. Δείτε τις τιμές

Η λειτουργία των νέων σταθμών διοδίων στην Ιονία Οδό, από τον ανισόπεδο κόμβο της Αμφιλοχίας έως τον ανισόπεδο κόμβο της Εγνατίας Οδού, άρχισε από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τα μετωπικά διόδια στο Μενίδι και το Τέροβο και τα πλευρικά διόδια στην Άρτα και τον Γοργόμυλο.

Οι δύο ζώνες για διόδια



Στα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού ο Πρωθυπουργός

Στην κεντρική εκδήλωση για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού - στο 198,8 χλμ. - θα παραστεί σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια, o Πρωθυπουργός θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με φορείς της πόλης και θα παραστεί σε δεξίωση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.



Σοβαρό τροχαίο στην Ιόνια οδό: 43χρονη παρασύρθηκε από Ι.Χ. και ακρωτηριάστηκε

Πολύ σοβαρά τραυματίστηκε την Τρίτη, γυναίκα που κινούνταν πεζή στην Ιόνια οδό, κοντά στον κόμβο Κουβαρά.



Συνελήφθησαν 4 άτομα που πετούσαν πέτρες σε φορτηγά που κινούνταν στην Ιόνια Οδό

Τέσσερα άτομα, τα οποία πετούσαν πέτρες σε φορτηγά που κινούνταν στην Ιονία οδό, συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έως τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις φθοράς σε φορτηγά.



Ιόνια Οδός: Ξεκινά από τα μεσάνυχτα η λειτουργία των διοδίων στην Κλόκοβα

Τη λειτουργία νέων διοδίων στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Αντιρρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Χαλικίου, κοντά στο Μεσολόγγι, ανακοίνωσε η «Νέα Οδός».



Θανατηφόρο τροχαίο στην Ιόνια Οδό

Τροχαίο ατύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε αργά το βράδυ στην Ιονία Οδό στο ύψος του Κεφαλόβρυσου, με το ρεύμα προς την Πάτρα να έχει κλείσει και η τροχαία Μεσολογγίου παρακάμπει τους οδηγούς προς την παλιά Εθνική οδό.