Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ίντερ



Κόντρα του πρώην ατζέντη του Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα

Επίθεση στη σύζυγο και εκπρόσωπο του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα εξαπέλυσε ο πρώην ατζέντης του άσου της Ίντερ, Αμπλαν Μορένο.



Συνεργασία Μίλαν και Ίντερ για κοινό νέο γήπεδο

Τις διαδικασίες για μετακόμιση σε νέο γήπεδο τρέχουν γρήγορα Μίλαν και Ίντερ, με τους δύο μεγάλους συλλόγους της Λομβαρδίας να έχουν εκπονήσει ένα φιλόδοξο πλάνο αναφορικά με τη μελλοντική τους έδρα, που θα συνεχίσει να είναι κοινή.



Σε κινεζικά χέρια η Ίντερ - Ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία της ιταλικής ομάδας

Ο Ζιντόνγκ Ζανγκ απέκτησε της μετοχές του Τοχίρ, έγινε το απόλυτο αφεντικό των Νερατζούρι και έκανε τον 27χρονο γιο του, Στίβεν, τον νεότερο πρόεδρο στην ιστορία του club.



«Αν ήμουν στη θέση του Μπουφόν θα είχα αποσυρθεί»

Ο πρώην τερματοφύλακας των Ιντερ, Πάρμα και Φιορεντίνα, Σεμπαστιάν Φρέι, δήλωσε ότι ο Τζίτζι Μπουφόν έπρεπε να έχει κρεμάσει τα γάντια του.

 

«Δεν καταλαβαίνω δύο πράγματα, από την πλευρά του Τζίτζι και από την πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν», είπε ο Γάλλος keeper σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Gazzetta dello Sport.



Ανακοίνωσε τον Ναϊνγκολάν η Ίντερ

Την απόκτηση του Βέλγου μέσου, Ραντζά Ναϊνγκολάν, ανακοίνωσε η Ίντερ.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία σημαντική μεταγραφική επιτυχία των «νερατζούρι», που για να αποσπάσουν την υπογραφή του 30χρονου άσου θα καταβάλλουν το ποσό των 24 εκ. ευρώ στη Ρόμα, καθώς και έμψυχα ανταλλάγματα.



Απολύθηκε από την Ίντερ ο Πιόλι

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A η Ίντερ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Πιόλι.

Η απομάκρυνση του Ιταλού προπονητή και των άμεσων συνεργατών του ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, μετά τα άσχημα αποτελέσματα των «νερατζούρι» στο πρωτάθλημα.