Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

ΙΝΤΕΓΕ



Σενάρια για επαφές Ιντέγε με Ολυμπιακό

Την περίπτωση επιστροφής του Μπράουν Ιντέγε φέρονται να εξετάζουν στον Ολυμπιακό. 

Ο Νιγηριανός είχε φύγει τον περασμένο Φεβρουάριο για την Κίνα με τη φανέλα της Τιαντζίν Τέντα, όμως δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να προσαρμοστεί και ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στην Ελλάδα. 



Ετοιμάζει Καρντόσο για Οσμανλίσπορ ο Μπέντο

Αντίστροφα για την επιστροφή του στην Ευρώπη μετράει ο Ολυμπιακός. 

Οι Πειραιώτες την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχονται την Οσμανλίσπορ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League. 



Ολυμπιακός: Κάκωση ο Ιντέγε, αμφίβολος με Γιανγκ Μπόις

Ο τραυματισμός του Μπράουν Ιντέγε «πονοκεφαλιάζει» το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Γιανγκ Μπόις.



Ιντέγε: Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League

Την άποψη ότι Ολυμπιακός είναι μία ομάδα και έχει τις βάσεις που απαιτούνται για να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League εξέφρασε ο Ιντέγε Μπράουν. 

«Εύχομαι αν πάμε στον τελικό να τον κερδίσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αφρικανός και μίλησε για τους προσεχείς αγώνες με την Άντερλεχτ. 



Ιντέγε: «Παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ δίνουν λεφτά σε μάγους»

Ο Ιντέγε Μπράουν μίλησε στην εφημερίδα «Sun» για την φυλή της Juju και τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές που πληρώνουν πολλά χρήματα για να έχουν την εύνοιά της! 



Ιντέγε: Θέλω να βάλω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό!

Μετά τον Ερνάνι και ο Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, φόρεσε τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδος και φωτογραφήθηκε.

Ο πρώην επιθετικός της Γούεστ Μπρόμιτς έχει ανακοινωθεί από την περασμένη Δευτέρα και από σήμερα ανήκει και επίσημα στους «ερυθρόλευκους», ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης.