Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ινδός



Επιχειρηματίας... Θεούλης! Έστειλε 3.500 υπαλλήλους του διακοπές στην Κωνσταντινούπολη

Ένας Ινδός επιχειρηματίας, που περιλαμβάνεται στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes, θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη με 3.500 εργαζόμενούς του αυτό το μήνα με προϋπολογισμό άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.



Σουμπραμανιάν Τσαντρασεκάρ: Η Google τιμά τον σπουδαίο Ινδό αστροφυσικό

Στον Ινδό αστροφυσικό Σουμπραμανιάν Τσαντρασεκάρ (Subrahmanyan Chandrasekhar) αφιερώνει η Google το σημερινό της (19 Οκτωβρίου) doodle, με αφορμή την 107η επέτειο από τη γέννησή του.



Αυστραλία: Ινδός κροίσος χτίζει το μεγαλύτερο ανθρακωρυχείο

Ο όμιλος Adani, ο μεγαλύτερος εξορυκτικός όμιλος της Ινδίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει με την ανάπτυξη του μεγαλύτερου ανθρακωρυχείου στην ιστορία της Αυστραλίας, ένα έργο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στο βόρειο τμήμα της χώρας.



Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σχολίασε τον θάνατο του Ινδού μηχανικού

"Τραγωδία" χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου την απώλεια οποιασδήποτε ζωής, όμως υπογράμμισε ότι θα ήταν παράλογο να συνδεθεί μια δολοφονία με τη ρητορική του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο εκπρόσωπος αναφερόταν στον φόνο ενός Ινδού μηχανικού και τον τραυματισμό άλλων δύο ανθρώπων μέσα σε μπαρ του Κάνσας, το βράδυ της Τετάρτης.



Κύπρος: Μαχαίρωσαν Ινδό φοιτητή και χαροπαλεύει δεύτερος

Μία απλή παρεξήγηση έγινε η αιτία για να ξεσπάσει διαπληκτισμός, που κατέληξε στη στυγερή δολοφονία ενός Ινδού φοιτητή στην επαρχία Αμμοχώστου της Κύπρου. 



Ινδός υπουργός: Οι τουρίστριες να μην φοράνε φούστες, κινδυνεύουν στην Ινδία

Οδηγίες προς τις τουρίστριες που επισκέπτονται την Ινδία εξέδωσε το υπουργείο Τουρισμού της χώρας προειδοποιώντας οτι σε περίπτωση που φορούν φούστες τότε διατρέχουν κίνδυνο σε αρκετές περιοχές της χώρας.