Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ιμβρος



Στην Ίμβρο το ύστατο χαίρε στην αδελφή του Οικουμενικού Πατριάρχη, Ζαχαρώ (ΦΩΤΟ)

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος και οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης αποχαιρέτισαν σήμερα την αδελφή του Ζαχαρώ στην Ίμβρο.

Μετά από επιθυμία της, η αδελφή του Προκαθήμενου της Ορθοδοξίας ετάφη στη γενέτειρά της, την Ίμβρο. Η Ζαχαρώ Αναστασιάδου εκοιμήθη την στις 18 Ιανουαρίου 2023 μετά από νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική στην Πεύκη.



Κατσανιώτης: Αποστείλαμε 15.000 rapid test στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου

«Στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής μου στην Ίμβρο και σε συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη αποστείλαμε 15.000 Rapid test στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου #COVID19», γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στο twitter ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης. 

 



Οικ. Πατριάρχης: «Η μαρτυρική Ίμβρος πληγώθηκε, αλλά δεν έσβησε»

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Η μαρτυρική Ίμβρος επληγώθη, αλλά δεν έσβησε» 

Στη γενέτειρα του Ίμβρο βρίσκεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος όπου στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου προπεξήρχε της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας.



Συλλήψεις για την δολοφονία του 86χρονου στην Ίμβρο

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η εισαγγελία του Τσανάκαλε για τη δολοφονία του 86χρονου Ζαφείρη Πιγνιάρη, μέσα στο σπίτι του στο Ευλάμπιο της Ίμβρου.



Ίμβρος: Μία σύλληψη και τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 86χρονου Έλληνα

Η απανταχού Ιμβριακή Κοινότητα έχει συγκλονιστεί από την είδηση της στυγερής δολοφονίας του ηλικιωμένου συμπατριώτη μας Ζαφείρη Πιγνάρη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 13/5/2019 στην αγροικία όπου κατοικούσε στην περιφέρεια του Ευλάμπιου της Ίμβρου.



Δολοφονία Έλληνα στην Ίμβρο - Τον βασάνισαν

Νεκρός βρέθηκε ένας Έλληνας στο σπίτι του στην Ίμβρο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα.