Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ιμπραιμοβιτς



Στο Λος Άντζελες θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε τον λόγο της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και επισήμανε ότι θα ολοκληρώσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.



Ο Ιμπραΐμοβιτς συνάντησε τον Εντ Σίραν σε συναυλία στης ΗΠΑ

Ο πολύπειρος Σουηδός άσος των L.A Galaxy πλέον, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, βρέθηκε στη συναυλία του Εντ Σίραν στο Rose Bowl των ΗΠΑ και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πετυχημένο Άγγλο τραγουδιστή και να του δώσει μια φανέλα του.



Υπογράφει ξανά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου των Γκάλαξι ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη, έρχεται η «Sun» να τονίσει ότι θα υπογράψει ξανά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από την αποθεραπεία του στο γόνατο.

Μάλιστα ελπίζει να είναι εντελώς καλά και στην κατάλληλη φόρμα στο τέλος του έτους.



Με ελικόπτερο ο Ιμπραΐμοβιτς στο Ολντ Τράφορντ

Το απόγευμα της Πέμπτης αποκάλυψε μέσω Instagram ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η νέα του ομάδα προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς των κόκκινων διαβόλων.

Κι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φρόντισε με το «καλημέρα» να δείξει στους φίλους της νέας του ομάδας το πόσο… ξεχωριστός είναι.



Τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς

Το τέλος της καριέρας του στην Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιβεβαιώνοντας τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Σουηδός επιθετικός ανακοίνωσε ότι το Σάββατο θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα χρώματα της Παρί.



Μεταγραφή - έκρηξη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο;

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί πολύ από τους φίλους του αθλήματος! Και θα συζητηθεί πολύ αφενός γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον σαν ρεπορτάζ, αφετέρου γιατί μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα!