Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ηλίας Ψινάκης



Ποινικές διώξεις σε Δούρου, Ψινάκη και ακόμη 18 άτομα για το Μάτι

Ποινικές διώξεις σε βάρος 20 προσώπων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, άσκησαν οι εισαγγελείς που χειρίστηκαν την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, η οποία οδήγησε στο θάνατο περισσότερους από 100 ανθρώπους.



Ο Ηλίας Ψινάκης έγινε γκράφιτι στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Γκράφιτι σε κάδο απορριμμάτων επί της Λεωφόρου Μαραθώνος έγινε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης...

Ο κ. Ψινάκης έχει δεχτεί πυρά με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι κι ενώ το δημορικό συμβούλιο ζητά την παραίτησή του, ο ίδιος αρνείται να το κάνει.



Καταθέτει σήμερα για τις φωτιές ο Ηλίας Ψινάκης

Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη, στην οποία έχει ανατεθεί, με παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια των πυρκαγιών στην ανατολική Αττική έχει κληθεί να καταθέσει σήμερα, Τρίτη, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.



Ηλίας Ψινάκης: «Την ώρα που καιγόταν ο Δήμος μας ήμουν εκτός… Ναι»

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, έδωσε την δική του απάντηση για το που βρισκόταν την ώρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι έδωσε μιλώντας στη RealNews . Ο ίδιος σχολίασε όσα ακούγονται για την απουσία του από την περιοχή τις πιο κρίσιμες ώρες που πέρασε ποτέ.



Χιλιάδες πολίτες υπογράφουν κατά του Ψινάκη

Μετά την οργή των κατοίκων της περιοχής, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης έχει πλέον να αντιμετωπίσει και μια σοβαρή… διαδικτυακή απειλή, καθώς δεκάδες χιλιάδες πολίτες, μέσω του ειδικού ιστοχώρου συλλογής υπογραφών Avaaz στρέφονται (και) κατά του αιτήματός του δήμου, οι περιοχές που κάηκαν στο Μάτι να μην κριθούν αναδασωτέες.



Οργή του κόσμου για τις φονικές πυρκαγιές: Επίθεση κατά Ψινάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα που συνεδρίασε εκτάκτως για τις φονικές πυρκαγιές. Κάτοικοι και δημοτικοί σύμβουλοι επιτέθηκαν με σκληρές εκφράσεις στον απόντα δήμαρχο, Ηλία Ψινάκη.

Η οργή ξεχειλίζει. Επιτίθενται φραστικά στον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος δεν βρισκόταν στο συμβούλιο.