Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ηλιαδη



Συγκινεί η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ: Δεν με αναγνωρίζει πια, είναι λυπηρό

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της τελευταίας «Γεια σου» εκπομπής για το 2023 στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια μικρή αναφορά στην κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ.



Εξαλλη η Ηλιάδη με την εκπομπή της Κουτσελίνη (Φωτό)

Στην χθεσινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη προβλήθηκε ένα βίντεο αφιέρωμα με πρωταγωνιστές τους γονείς του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία, με τον οποίο απέκτησαν και έναν γιο.



Το "Ευχαριστώ" της Παγκόσμιας ομοσπονδίας τζούντο στον Ηλία Ηλιάδη με ενα συγκινητικό βίντεο

 Ο Ελληνας υπεραθλητής του τζούντο, Ηλίας Ηλιάδης, δήλωσε ότι μετά του Ολυμπιακούς του Ρίο, σταματά οριστικά την ενεργό δράση. 



Αναπάντεχος αποκλεισμός για τον Ηλιάδη στην τελευταία Ολυμπιακή συμμετοχή!

Αποκλεισμό σοκ υπέστη ο Ηλίας Ηλιάδης στον πρώτο αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στην κατηγορία των -90 κιλών. 

Ο Έλληνας τζουντόκα ηττήθηκε μόλις 43 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα του με τον Κινέζο Σουνζχάο Τσενγκ, ο οποίος κέρδισε με Ippon.



ΣΟΚ στον καλλιτυεχνικό κόσμο: "Εφυγε" ξαφνικά στα 39 της χρόνια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Σοκ στον καλλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε το άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου της 39χρονης τραγουδίστριας, που έσβησε ξαφνικά ανήμερα τα Χριστούγεννα...

Η συγκίνηση και η θλίψη ήταν τεράστια, για το χαμό της Μαρίας Τζελέπη, νεαρής τραγουδίστριας από την Ξάνθη, ανήμερα την ημέρα της Γέννησης του Χριστού.