Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ηλεκτρονικοι



Στο «σφυρί» έως τις 6 το απόγευμα πάνω από 200 ακίνητα μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Από τις 10 το πρωί ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για περισσότερα από 200 ακίνητα με επισπεύδουσες κυρίως τις τράπεζες, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται μέχρι τις 6 το απόγευμα.



Μόνο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από σήμερα: Στο σφυρί μπαίνουν πρώτα 70 ακίνητα

Στην ηλεκτρονική εποχή περνούν από σήμερα οι πλειστηριασμοί καθώς μόνο έτσι θα διεξάγονται πλέον οι σχετικές διαδικασίες.

Σήμερα αναμένεται να βγουν στο ηλεκτρονικό σφυρί 70 ακίνητα ενώ μέχρι την Τρίτη είχαν καταχωρηθεί στην πλατφόρμα 1.784 πλειστηριασμοί.



Τα πέντε προβλήματα που δημιουργούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Σε νέα γενιά «κόκκινων» δανείων και ανεξέλεγκτες καταστάσεις θα οδηγήσει η διαφαινόμενη ένταση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για χρέη προς το Δημόσιο, από τις 21 Φεβρουαρίου, που θεσμοθετεί η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.



Ο κύβος ερρίφθη: Αποκλειστικά ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από Φεβρουάριο

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη σε ιδιώτες και Δημόσιο προβλέπει από την 21η Φεβρουαρίου το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία, το ν/σ προβλέπει ότι: Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διενεργούνται μόνο εργάσιμη ημέρα Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 ή από τις 14:00 έως τις 18:00.



Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Θα χάνουμε τα σπίτια μας με ένα… κλικ

Από σήμερα θα βγαίνουν στο… σφυρί τα ακίνητα Ελλήνων πολιτών… με ένα κλικ.



Ξεκινούν την Τετάρτη οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Σήμερα, Δευτέρα, κατά τη γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων που έχει προγραμματιστεί για τις 2 μ.μ., αναμένεται να κριθεί η τύχη των πλειστηριασμών που επισήμως κάνουν πρεμιέρα την επόμενη Τετάρτη στις 29 Νοεμβρίου.