Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ηλεκτρονικο τσιγάρο



Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο επικίνδυνο από το κανονικό – Οδηγεί στην ανάπτυξη όγκων

«Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο επικίνδυνο από το κανονικό, oδηγεί στην ανάπτυξη όγκων», είπε ο Παναγιώτης Μπεχράκης, πνευμονολόγος-εντατικολόγος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για τον έλεγχο του καπνίσματος.



Το άτμισμα μπορεί να προκαλεί αλλαγές στα γονίδια των κυττάρων

Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησαν Ευρωπαίοι επιστήμονες, κατέληξε στο συμπέρασμα πως το άτμισμα μπορεί να προκαλεί αλλαγές στα γονίδια των κυττάρων, παρόμοιες με αυτές που παρατηρούνται στα κύτταρα των καπνιστών.



Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Συμβάλλει στην διακοπή του καπνίσματος;

Ορισμένοι καπνιστές χρησιμοποιούν τα Ηλεκτρονικά Συστήματα Παροχής Νικοτίνης – που ονομάζονται επίσης ηλεκτρονικά τσιγάρα προκειμένου για να διακόψουν το κάπνισμα.



Μεγαλώνει η ανησυχία στις ΗΠΑ: Έβδομος θάνατος από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Άλλος ένας θάνατος, ο 7ος κατά σειρά, σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από μια βαριά πνευμονική ασθένεια, η οποία έχει συνδεθεί με το άτμισμα.



Συναγερμός στις ΗΠΑ: Και έκτος θάνατος από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ένας κάτοικος του Κάνσας είναι ο έκτος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια που σχετίζεται με το άτμισμα, όπως ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι της Πολιτείας, την ώρα που οι υπηρεσίες υγείας προσπαθούν να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν αυτό το πανεθνικό πρόβλημα.



Χαλκίδα: Του έσκασε στα χέρια το ηλεκτρονικό του τσιγάρο - Διακομίστηκε στο ΚΑΤ!

Στο νοσοκομείο Χαλκίδας μεταφέρθηκε αρχικά, γνωστός Χαλκιδέος και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΚΑΤ Κηφισιάς, όπου και νοσηλεύεται, όταν έσκασε στα χέρια του η συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Σύμφωνα με το evialead.gr, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.