Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ηλεκτρονικες



Τι να προσέχουμε στις ηλεκτρονικές μας συναλλαγές στη διάρκεια των διακοπών

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης, ενημερώνει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησής τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών παντός τύπου, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών – αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.



Αυξήθηκαν οι ηλεκτρονικές αγορές - Τί αγοράζουν περισσότερο οι Έλληνες

Αυξήθηκαν κατά 30% μέσα σε ένα χρόνο οι ηλεκτρονικές αγορές προϊόνων στην Ελλάδα. Το 70% των πωλήσεων αφορά μόδα, αξεσουάρ, τρόφιμα ποτά και είδη φαρμακείου.



Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2018: Ξεκινούν οι αιτήσεις. Όλες οι λεπτομέρειες

Ξεκινά την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2018-2019. 



ΟΑΕΔ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 5.066 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Ξεκίνησε από σήμερα  10.00 το πρωί η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα για την αντιπυρική προστασία των δασών. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εκπνέει στις 31/05/2018 στις 12 το μεσημέρι.



Εσπασαν το φράγμα των 25 δισ. ευρώ οι ηλεκτρονικές πληρωμές

Το φράγμα των 25 δισ. ευρώ έσπασαν οι ηλεκτρονικές πληρωμές –με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή με μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό- κατά τη διάρκεια του 2017 ενώ ο πρώτος μήνας του νέου έτους «τρέχει» με ρυθμό αύξησης των ηλεκτρονικών πληρωμών της τάξεως του 40%.



Κερδίζουν έδαφος οι αγορές μέσω smartphones

Ανοδικά συνέχισε την πορεία του και το 2017 το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο αφού οι online πωλήσεις εκτιμάται ότι αυξήθηκαν κατά 24,8% σε σχέση με το 2016, υπερβαίνοντας τα 2,3 τρισ. δολάρια.