Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ηλείας



Κανονικά η κυκλοφορία οχημάτων στο οδικό δίκτυο Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και στην εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης

Κανονικά διεξάγεται από τις 9:00 σήμερα το πρωί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο οδικό δίκτυο των περιφερειακών ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, καθώς με απόφαση της Αστυνομίας, αίρονται οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν ληφθεί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στη Δυτική Ελλάδα.



Η Δυτική Ελλάδα έχει και πάλι τρένο

Επτά χρόνια μετά το τελευταίο δρομολόγιο του τρένου από την Πάτρα προς τον Πύργο έχουν δημιουργηθεί πλέον οι προϋποθέσεις για την επαναλειτουργία της γραμμής σε πρώτο χρόνο μέχρι την Κάτω Αχαΐα και στη συνέχεια μέχρι την πρωτεύουσα της Ηλείας.



Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στη Φρίξα της Ηλείας

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν μάχη με τις φλόγες, στην περιοχή Φρίξα της Ηλείας.

Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό έργο συνδράμουν οχήματα του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, καθώς και ιδιωτικό βυτιοφόρο.



«Survival»: Ποιοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Κουρούτα Ηλείας;

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon, «Survival Secrets», τα γυρίσματα του οποίου αναμένονται να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες.



Επίδομα έως και 600 ευρώ σε κατοίκους μειονεκτικών περιοχών της Ηλείας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στα ΚΕΠ για το επίδομα που ανέρχεται έως 600 ευρώ για την ενίσχυση οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών έτους 2016.  Mε κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και Αναπλ.