Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΙΚΕΑ



Η ΙΚΕΑ ανακαλεί αφρώδες γλύκισμα

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά το αφρώδες γλύκισμα (marshmallow) SÖTSAK SKUMTOPP 180 γρ., λόγω μη ακριβούς περιγραφής του γάλακτος (πιθανό αλλεργιογόνο για κάποιες περιπτώσεις καταναλωτών) στη λίστα των συστατικών σε ορισμένες γλώσσες.



Τα 14 μυστικά για τα ΙΚΕΑ που κανείς υπάλληλος δεν ομολογεί - Η σωστή ημέρα για ψώνια, οι κρυφές έξοδοι

Τα IKEA εκτός από μια τέλεια λύση για το σπίτι αποτελούν και ένα είδος... διασκέδασης. 

Οι εξορμήσεις στα ΙΚΕΑ προγραμματίζονται, από φίλους και οικογένειες, προκειμένου να αγοράσουν τα απαραίτητα για το σπίτι, αλλά και για να χαλαρώσουν περπατώντας στον χαρούμενο κιτρινο-μπλε λαβύρινθο των ΙΚΕΑ. 



Πέθανε ο ιδρυτής της IKEA. Η πώληση σπίρτων, η τσιγκουνιά και ο ναζισμός

Ο Ίνγκβαρ Κάμπραντ, ο ιδρυτής της σουηδικής εταιρείας επίπλων IKEA, απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών, ανακοινώθηκε από την IKEA.

«Ο ιδρυτής των IKEA και Ikano και ένας από τους σπουδαιότερους επιχειρηματίες του 20ου αιώνα, ο Ίνγκβαρ Κάμπραντ, απεβίωσε ειρηνικά στις 27 Ιανουαρίου στο σπίτι του στο Σμάλαντ της Σουηδίας», αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.



Η ΙΚΕΑ παίρνει ιδέες από τη NASA για την επίπλωση μικρών χώρων

Μια νέα συλλογή επίπλων που θα λανσάρει η IKEA το 2019 έρχεται πραγματικά από άλλο κόσμο: η σουηδική εταιρεία συνεργάζεται με τη NASA για το σχεδιασμό επίπλων που εξοικονομούν χώρο τόσο εδώ όσο και στις μελλοντικές αποικίες στον Άρη.



Αυτό σημαίνουν και έτσι δίνονται τα ονόματα στα προϊόντα του IKEΑ

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ με σκοπό να αγοράσετε ένα τραπέζι κουζίνας Björksnäs kitchen και τελικά θα φύγετε έχοντας αγοράσει ακόμα ένα σκαμνί Råskog, ένα πατάκι μπάνιου Näckten, ένα τηγάνι Oumbärlig  και ένα ράφι για κρασιά Nornäs, τουλάχιστον θα ξέρετε τι σημαίνουν και πώς προέκυψαν αυτά τα –εξαιρετικά δύσκολο να προφέρει κανείς- ονόματα. 



Διάρρηξη στο πολυκατάστημα ΙΚΕΑ στα Σπάτα. Ξήλωσαν ΑΤΜ

Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης το πολυκατάστημα ΙΚΕΑ, στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερα άτομα με κουκούλες έσπασαν με λοστό την κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων και αφαίρεσαν το ATM της τράπεζας που βρισκόταν στον προθάλαμο, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.