Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ικα



Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Δείτε αναλυτικά πότε πληρώνονται ανά ταμείο

Στις 21 Αυγούστου ξεκινά η καταβολή των συντάξεων του Σεπτεμβρίου 2020, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020.



Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2019 του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη.



Κως: Χειροπέδες στον 60χρονο που πήγε να κάψει ζωντανή την πρώην του!

Είκοσι ημέρες από τότε που περιέλουσε με βενζίνη την πρώην σύζυγό του και απειλούσε να της βάλει φωτιά έξω από την επιχείρησή της στην Κω, συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης της ανακρίτριας ο 60χρονος που παρέμενε ελεύθερος χάρη στην αναπηρία του ποσοστού 67%! 



Πότε θα γίνει η πληρωμή των συντάξεων Οκτωβρίου

Εβδομάδα πληρωμών διανύουμε και από σήμερα, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει η πληρωμή των συντάξεων Οκτωβρίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στις 27 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Βαθιά "ανάσα": Πώς θα διαγράφονται χρέη σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ

Είναι χιλιάδες οι ασφαλισμένοι που βρέθηκαν με χρέη πολλών χιλιάδων ευρώ σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ λόγω της παράλληλης ασφάλισης σε δύο ή και περισσότερα Ταμεία. Ειδικά το μπλοκάκι έχει “κάψει” πολλούς επαγγελματίες. Τώρα με ρύθμιση του υπουργείου Εργασίας τα χρέη που δημιουργήθηκαν διαγράφονται και μάλιστα με μια απλή διαδικασία.

Ποιους αφορά η ρύθμιση