Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ηγετης



Ο Τραμπ δήλωσε ότι μπορεί να δημοσιεύσουν μέρος του βίντεο από το θάνατο του ηγέτη

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι είναι ενδεχόμενο να αποχαρακτηρίσει μέρος του βίντεο που τραβήχτηκε το Σάββατο, από την επιδρομή στην Συρία, όπου και σκοτώθηκε ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.



Μαρτυρία: Με ελικόπτερα η επίθεση των Αμερικανών που σκότωσε τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους

Για "μια επιτυχημένη και ιστορική επιχείρηση, αποτέλεσμα της συνεργασίας σε επίπεδο πληροφοριών με τις ΗΠΑ" έκανε λόγο την Κυριακή ο διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) Μάζλουμ Άμπντι σε μια προφανή αναφορά στο θάνατο του επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι σε αμερικανική επιχείρηση στη ΒΔ Συρία.



Μαντέψτε ποιο είναι το εισόδημα του Πούτιν!

Το ετήσιο εισόδημα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν το 2018 ήταν 8.648.353 ρούβλια (118,897 ευρώ), σύμφωνα με την φορολογική του δήλωση, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου και στην οποία αναγράφονται τα έσοδα, οι δαπάνες και τα περιουσιακά του στοιχεία.

 



Ποιος είναι ο "ηγέτης" του Twitter με 52 εκατομμύρια followers;

Αν και δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, στην κορυφή της λίστας των ηγετών με τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitter βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μπροστά από τον πάπα Φραγκίσκο και τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση «Twiplomacy» της εταιρείας συμβούλων Burson Cohn & Wolfe (BWC).



Νεκρός ο γιος του ηγέτη του ISIS στη Συρία

Ένας από τους γιους του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, σκοτώθηκε την Τρίτη στην πόλη Χομς της Συρίας, όπως επιβεβαίωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

«Ο Χουνταϊφα αλ Μπαντρι, γιος του χαλίφη, σκοτώθηκε σε μια επιχείρηση ενάντια στους Νουσαϊρίγια και τους Ρώσους, στο θερµοηλεκτρικό σταθμό στη Χομς» μετέδωσε, χαρακτηριστικά.



Άκρως προκλητικοί! Ο ηγέτης του CHP στη Θράκη για προεκλογική ομιλία!

Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια προχωρά η Άγκυρα με την αποστολή  του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας στην Θράκη ο οποίος πρόκειται να μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση σε Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους.