Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

ηγετες



G20 με το βλέμμα στραμμένο στη σχέση ΗΠΑ-Κίνας

Δεύτερη και τελευταία μέρα σήμερα για τη Σύνοδο G20, σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για την έκδοση ενός τελικού κοινού ανακοινωθέντος που θα εκφράζει τη βούληση για την προώθηση στενότερων εμπορικών δεσμών μεταξύ των χωρών-μελών της.



Βrexit: Τι θα ζητήσουν οι ευρωπαίοι ηγέτες από τη Μέι στη Σύνοδο Κορυφής

Η Ε.Ε. θα εντείνει τις πιέσεις στην Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι στην Σύνοδο Κορυφής για το Brexit το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με διαρροή του ανακοινωθέντος των 27 κρατών – μελών της κοινότητας.



Ακαδημία κατασκόπων στην ΕΕ - Ο ηγετικός ρόλος της Ελλάδας

Οι υπουργοί Αμυνας της ΕΕ συνεδριάζουν σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες και αναμένεται να συμφωνήσουν σε 17 νέα πρότζεκτ, υπό τη συμφωνία PESCO, που προβλέπουν τη βελτίωση της εκπαίδευσης και των υποδομών, μέχρι την ενίσχυση των θαλάσσιων επιχειρήσεων και των αεροπορικών συστημάτων, σύμφωνα με προσχέδιο, γνώση του οποίου έχει το Politico.



Παυλόπουλος: Οι υποψήφιοι ηγέτες της Ε.Ε. να σέβονται τις ευρωπαϊκές αξίες

Πάνω στον ευρωπαϊκό αξιακό κώδικα θα κριθούν, μετά τις ευρωεκλογές, και όλοι εκείνοι που θέλουν να καταλάβουν θέσεις ηγετικές ή φιλοδοξούν να καταλάβουν θέσεις ηγετικές στον χώρο και στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 



Γιατί ηγέτες χρησιμοποιούν «αρχαία» κινητά;

Μια σειρά από κορυφαία στελέχη εξακολουθούν να παραμένουν προσκολλημένοι σε "αρχαία" κινητά τηλέφωνα, τα οποία έχουμε ξεχάσει από χρόνια ότι υπάρχουν.



Άφησαν τη Σύνοδο για να δουν Μουντιάλ - Ερντογάν, Μέι, Μέρκελ και Ράμα βλέπουν το ματς από το κινητό του Τσαβούσογλου

Διπλωματία, σχεδιασμοί, στρατηγικές, αντιπαραθέσεις, προϋπολογισμοί αλλά στο τέλος νίκησε η μπάλα.