Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

ιερό



Προσλήψεις στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου ανακοινωνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πενήντα ενός (51) ατόμων, για χρονικό διάστημα 3,5 μηνών, σύμφωνα με τις κατά τα ανωτέρω διατάξεις, για την κάλυψη διαφόρων εποχικών αναγκών των υπηρεσιών του ήτοι:



Νέα ευρήματα στο ιερό της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στην Αμάρυνθο (Φωτό)

Tα λείψανα  του ιερού της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στην Αμάρυνθο ανακάλυψε, μετά από  εκατό και πλέον  χρόνια έρευνας, ομάδα αρχαιολόγων της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Ελλάδα  σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας.



Το ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Την έλευση του ιερού λειψάνου της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης από τη Βενετία, όπου βρίσκεται, στην Αθήνα, για πρώτη φορά στην ιστορία, ανακοίνωσε η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος.



Ιερό Ευχέλαιο στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας από τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ



Χαλάλ: Το «ιερό» κρέας των μουσουλμάνων παίρνει σφραγίδα και στην Ελλάδα

Ο όρος «χαλάλ» είναι άγνωστη λέξη για τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων. Είναι αραβικός και σημαίνει κάτι το αποδεκτό σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, είτε πρόκειται για αντικείμενο, είτε για προϊόν, είτε για πράξη. Παρ’ όλα αυτά, είναι κάτι που ενδέχεται να αφορά τη διατροφή μας. 



Κέρος: Το αρχαιότερο νησιωτικό ιερό στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά του

Για τα νέα εντυπωσιακά ευρήματα που εντοπίστηκαν στην Κέρο, κάνει λόγο δημοσίευμα των Times, μετά από μία δεκαετία έρευνας.