Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ιδρυμα



Το Ίδρυμα Σόρος προβλέπει τί θα γίνει στην Ελλάδα

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση έχει δημοσιεύσει εδώ και καιρό το Ίδρυμα Σόρος με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Οργανισµός, Open Society που ίδρυσε και χρηματοδοτεί ο Τζορτζ Σόρος, έδωσε στη δηµοσιότητα την έκθεση που επί της ουσίας μιλάει για την επόμενη ημέρα από την Συμφωνία των Πρεσπών.



Νέα Υόρκη: Κλήτευση του Κόεν για το Ίδρυμα Τραμπ

Στην κλήτευση του Μάικλ Κόεν, πρώην προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, προέβησαν οι αρχές της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Η κλήτευση αφορά την έρευνα που διεξάγεται για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Τραμπ. 



Προσλήψεις στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου ανακοινωνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πενήντα ενός (51) ατόμων, για χρονικό διάστημα 3,5 μηνών, σύμφωνα με τις κατά τα ανωτέρω διατάξεις, για την κάλυψη διαφόρων εποχικών αναγκών των υπηρεσιών του ήτοι:



Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για κακοποίηση παιδιών με αναπηρία

Υπόθεση κακοποίησης τριών τροφίμων σε ίδρυμα αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία που αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2014, εκδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο έκρινε ένοχους τρεις υπαλλήλους του ιδρύματος, ενώ αθώωσε μία συνάδελφό τους.



Η απάντηση της μητέρας της Ασλανίδου στα δημοσιεύματα που θέλουν την τραγουδίστρια να μην της μιλάει ενάμιση χρόνο!

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Spirto βρίσκεται σήμερα η Μελίνα Ασλανίδου ενώ μέσα υπάρχει δημοσίευμα, το οποίο αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια δεν μιλάει με τους γονείς της, ενώ σιτίζονται από ίδρυμα.



Εντυπωσιακά εγκαίνια για την νέα Εθνική Λυρική Σκηνή με Ηλέκτρα

Μαγική βραδιά από τις λίγες: Τα φώτα του Κέντρου Πολιτισμού  Σταύρος Νιάρχος όλα αναμμένα να σημαίνουν την πανηγυρική πρώτη για την Εθνική μας Όπερα που αποκτά πια τον δικό της, επιβλητικό χώρο.