Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

ιδεα



Όταν ο κάμπος της Ημαθίας γίνεται ροζ!

Η Ανοιξη με το μαγικό της άγγιγμα μετατρέπει ολόκληρες περιοχές της Ελλάδες σε μοναδικούς πίνακες. Ενας από τους εντυπωσιακότερους είναι ο κάμπος της Ημαθίας.

Κάθε χρόνο ο κάμπος της Βέροιας μοιάζει βγαλμένος από τα παραμύθια, καθώς μεταμορφώνεται σε μια απέραντη ροζ θάλασσα. Και για όλα ευθύνονται οι χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές.



Επιστρέφει η ιδέα του δημοψηφίσματος στην Ισλανδία

Η ιδέα να διεξαχθεί ενδεχομένως ένα δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίαςστην ΕΕ επέστρεψε στις διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης, έκανε σήμερα γνωστό ένα από τα κόμματα που καλούνται να ενταχθούν στη νέα κυβέρνηση.



Ράμα: Η ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας» προκύπτει από κάποιους που την φοβούνται

Αρνείται ότι η Αλβανία έχει αλυτρωτικές τάσεις και διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας, ωστόσο επιμένει πως το «τσάμικο» αποτελεί ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.



Έφτιαξε μία απίστευτη σκάλα για την κόρη της

H Pippa Branham μετακόμισε με τον άντρα της και τη μικρή της κόρη στο Λίβερπουλ και αφού ήταν το πρώτο σπίτι που αγόραζαν, αποφάσισε να δώσει σ’ αυτό ένα πιο προσωπικό χρώμα και ύφος. Ψάχνοντας αμέτρητα projects στο Pinterest, είδε μία εικόνα που έδειχνε τη σκάλα να έχει βαφτεί έτσι ώστε να θυμίζει μία στοίβα βιβλίων.



Η ιδέα μιας ομάδας φοιτητών που φιλοδοξεί να βοηθήσει τα ΑμεΑ

Το «AiDlink», μια καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα που φιλοδοξεί να βοηθήσει ουσιαστικά τα ΑμεΑ να αυτοεξυπηρετούνται και να νιώθουν όσο το δυνατόν πιο αυτόνομα, ήταν η ιδέα που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας/JA START-UP του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27



Πάπας Φραγκίσκος: Η Εκκλησία δεν πρέπει να έχει την έμμονη ιδέα της εξουσίας

«Η Εκκλησία δεν πρέπει να έχει την έμμονη ιδέα της εξουσίας», τόνισε ο πάπας Φραγκίσκος.

Κατά το κήρυγμά του στην βασιλική εκκλησία της Φλωρεντίας Σάντα Μαρία Ντελ Φιόρε ενώπιον εκατοντάδων μελών της Συνέλευσης Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας, ο ποντίφικας σημείωσε: