Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

ιατροι



Ο Γέροντας Εφραίμ συζητεί με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας (Β’ Μέρος)

Παρακολουθήστε το Β΄ μέρος από την «1η Διαδικτυακή Σύναξη με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας» με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου 2020:



Ο Γέροντας Εφραίμ συζητεί με Ιατρούς και Επαγγελματίες της Υγείας

Παρακολουθήστε το Α΄ μέρος από την «1η Διαδικτυακή Σύναξη με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας» με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου 2020:

 

 



Περιζήτητοι οι Έλληνες ιατροί στα Βρετανικά νοσοκομεία

Περιζήτητοι είναι οι Έλληνες ιατροί στα Βρετανικά νοσοκομεία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο εθνικό σύστημα υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το NHS Trust συνεργάζεται για πολλά χρόνια με γιατρούς από την Ελλάδα για το λόγο αυτό, επιθυμεί την συνέχεια αυτής της συνεργασίας.



"Οι Έλληνες γιατροί και ανέβασαν το επίπεδο υγείας μας" λένε οι Γερμανοί

Την διαπίστωση ότι οι Έλληνες ιατροί έχουν βοηθήσει σημαντικά στην βελτίωση του γερμανικού συστήματος υγείας τόνισε η υπουργός Υγείας της Β. Ρηνανίας.



Κύπρος: Ιατροί έσωσαν τη ζωή 11χρονου στο Μακάρειο νοσοκομείο

Τις δυνάμεις τους ένωσαν πανεπιστημιακοί και νοσοκομειακοί ιατροί για να σώσουν τη ζωή ενός 11χρονου αγοριού που παρουσίασε διάτρηση στομάχου.



Καλιφόρνια: Νόμιμη η ευθανασία για ασθενείς στο τελευταίο στάδιο ανίατης ασθένειας

Η αυτοκτονία με τη βοήθεια ιατρών νομιμοποιήθηκε χθες στην Καλιφόρνια, καθώς ο κυβερνήτης της πολιτείας Τζέρι Μπράουν (Δημοκρατικό Κόμμα) υπέγραψε ένα σχέδιο νόμου χθες, παρά τη σφοδρή αντίδραση μερικών θρησκευτικών οργανώσεων και άλλων ομάδων που αφορούν τα δικαιώματα ατόμων με ειδικές ανάγκες.