Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ιατρικό λάθος



Αννίτα Ναθαναήλ: «Κινδύνευσα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω από ιατρικό λάθος»

Η Αννίτα Ναθαναήλ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης αποκάλυψε πως παραλίγο να χάσει το πόδι της από το γόνατο και κάτω λόγω ιατρικού λάθους.



Η 32χρονη Μαρία πήγε για εξωσωματική και κατέληξε να την ακρωτηριάσουν - Καταγγέλλει ιατρική αμέλεια

Είναι από τις ιστορίες που δεν της χωρά ανθρώπινος νους, καθώς η γυναίκα θέλησε να γευτεί μια από τις μεγαλύτερες χαρές, αυτήν της μητρότητας, αλλά κατέληξε να ακρωτηριασθεί.



Αποζημίωση 260.000€ για το θάνατο 14χρονου από ιατρικό λάθος

Το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε αποζημίωση 260.000 ευρώ στους γονείς 14χρόνου ο οποίος έχασε τη ζωή από μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία από ιατρικό λάθος.

Αποζημίωση στους γονείς 14χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ιατρικό λάθος επικύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το άτυχο αγόρι πέθανε το 1998. Το χρονικό της υπόθεσης και τη απόφαση του ΣτΕ.



Πάτρα: Μία γάζα που μπορεί να κοστίσει 1.500.000 ευρώ! Κατατέθηκε αγωγή-μαμούθ για το ιατρικό λάθος...

1.500.000 ευρώ ως αποζημίωση διεκδικεί μία γυναίκα από το Ξυλόκαστρο από τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο υποβλήθηκε σε μια εξαιρετικά επώδυνη χειρουργική επέμβαση. Τους κατηγορεί για βαρύτατη αμέλεια, καθώς ξέχασαν μέσα στο σώμα της μια χειρουργική γάζα που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή από σηψαιμία!



ΣΟΚ στη Ρόδο: Ιατρικό λάθος έκανε τη γέννηση να μοιάζει με εφιάλτη

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θακαθίσει την προσεχή εβδομάδα γιατρός μαιευτήρας που κατηγορείται ότι δεν υπέβαλε στις προαπαιτούμενες εξετάσεις 36χρονη εγκυμονούσα για να διαπιστωθεί η κατάσταση του βρέφους, το οποίο τελικά γεννήθηκε με νοητική στέρηση και πολλά άλλα σοβαρά προβλήμα



Έσβησε από ιατρικό λάθος η συνεργάτιδα του Πάριου!!!

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον παλαίμαχο άσο των γηπέδων (και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ) Τάκη Παντέλη και τη σύζυγό του Ελένη Βαλτετσιώτη (συνεργάτιδα του τραγουδιστή Γιάννη Πάριου).