Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ



Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Παν. & Αγλ. Κυριακού» η 8χρονη Αλεξία η οποία τραυματίστηκε σοβαρά ανήμερα του Πάσχα μετά από πυροβολισμούς ενός 54χρονου .



Παραμένει στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν για τη νοσηλεία του Μίκη Θεοδωράκη εξέδωσε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο Μ. Θεοδωράκης, λόγω του πόνου στο στήθος που αισθάνθηκε και της μεγάλης ταχυκαρδίας που είχε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.



Ηλίας Βρεττός: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του τραγουδιστή

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε σήμερα Τρίτη για τον Ηλία Βρεττό, το πρωί της Τρίτης.Ο τραγουδιστής από το πρωί της Δευτέρας βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε.



Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της δικηγόρου που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" για την κατάσταση της υγείας της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο.



Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχε χτύπημα στο πόδι και χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπέστη ρήξης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης γόνατος και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.



Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματία του μοιραίου ελικοπτέρου στο Σχοινιά

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση του 22χρονου που επιβίωσε από την πτώση του ψεκαστικού ελικοπτέρου το πρωί της Παρασκευής στον υδροβιότοπο του Σχινιά. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΑΤ τονίζεται συγκεκριμένα πως: