H ακριβότερη μπριζόλα στον κόσμο [και γιατί κοστίζει τόσο]
15
Μαρτίου
2018
- 15:18
Τελευταία τροποποίηση στις 15 Μαρτίου, 2018 - 15:18
Η οικογένεια Polmard επί έξι γενιές εκτρέφει αγελάδες στην περιοχή της Μεζ και διαθέτει ένα κρεοπωλείο στο Παρίσι. Η ράτσα που εκτρέφει λέγεται Ξανθιά της Ακουϊτένης (blonde d' Aquitaine) και οι γευσιγνώστες εκτιμούν το κρέας της ως αντίστοιχο με αυτό από τις κορυφαίες ράτσες τη γιαπωνέζικη Wagyu και τη σκοτσέζικη Black Angus.