Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

χρυσό μετάλλιο



Επέστρεψε με το χρυσό ο Τεντόγλου: «Αν ήταν απόγευμα, θα έκανα καλύτερη επίδοση»

Με καλή διάθεση επέστρεψε ο Μίλτος Τεντόγλου από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Γλασκόβης και παρουσίασε το χρυσό μετάλλιο στον κόσμο που τον περίμενε.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης παρουσίασε το μετάλλιο μπροστά στις κάμερες, αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κόσμου. «Θα το γυρίσω για όλους», είπε και στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες και έκανε δηλώσεις.



Ολυμπιονίκης πούλησε το μετάλλιό της δωρίζοντας τα έσοδα για την επέμβαση καρδιάς ενός αγοριού

Κάποιοι Ολυμπιονίκες τοποθετούν τα μετάλλιά τους σε περίοπτη θέση, όμως μια 25χρονη αθλήτρια από την Πολωνία αποφάσισε να το διαθέσει για ιερό σκοπό.



Με τον Στέφανο Ντούσκο επικοινώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Τον συνεχάρη για την επιτυχία του

Στον χρυσό  Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός του τηλεφώνησε, μέσα από το αυτοκίνητο, κατά την περιοδεία του στην Κρήτη, προκειμένου να τον συγχαρεί για την επιτυχία του.



Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην άρση βαρών η Κωνσταντινίδη - Κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια

Τεράστια επιτυχία της ελληνικής άρσης βαρών στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βατούμ της Γεωργίας (από τις 6 έως τις 13 Απριλίου). Η Ελένη Κωνσταντινίδη κέρδισε στη κατηγορία των 81 κιλών δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο!



"Χρυσός" ο Τεντόγλου στη Γλασκώβη!

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος τριπλουνίστας στην Ευρώπη και το επιβεβαίωσε με μία ακόμη μυθική εμφάνιση, αυτή τη φορά στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.
Κάνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ξανά ιστορία για την Ελλάδα, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης.



Μπιτς βόλεϊ: «Χρυσές» Αρβανίτη και Καραγκούνη

Το χρυσό μετάλλιο στο μονάστερο τουρνουά της FIVB που διεξήχθη στη Λιουμπλιάνα κατέκτησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη. Οι αθλήτριές μας πήραν τον τίτλο στην Σλοβενία και ξεκίνησαν ιδανικά την περιπέτειά τους στη φετινή σεζόν.