Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

χρυσό



H Αννα Κορακάκη με "χρυσό" στο Μίνσκ

Το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 25 μ. κατέκτησε η Άννα Κορακάκη, στο πλαίσιο των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

 



"Είχα καλούς ανταγωνιστές" λέει ο Πετρούνιας μετά τη νίκη του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσθεσε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην τροπαιοθήκη του, εκείνο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που κατάκτησε στην Ντόχα χθες (2/11), ωστόσο παραδέχθηκε πως ήταν ανήσυχος έως ότου ανακοινωθεί η βαθμολογία του κυριότερου αντιπάλου του, του Βραζιλιάνου Ζανέτι.



Χρυσοί οι νέοι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο

Η Ελλάδα μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών μετά τη μεγάλη νίκη της επι του Μαυροβούνιου με 14-12 , στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στο Μινσκ.

 

Ενα χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Τεό Λοράντος και οι παίκτες του ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί και στην Ευρώπη.



Νέο χρυσό! Στην κορυφή του βάθρου ο Μακροδημήτρης!

Ο Αριστείδης Μακροδημήτρης «έσπασε» την κακοδαιμονία των χάλκινων ευρωπαϊκών μεταλλίων που έχει κατακτήσει σε πέντε περιπτώσεις από το 2014 έως το 2016, στο Δουβλίνο. 



Πρωταθλητής Ευρώπης με πανελλήνιο ρεκόρ ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

Γεγονός είναι πιά τo πρώτο μετάλλιο για την ελληνική κολύμβηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Δουβλίνου! 

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής SM8, σημειώνοντας μάλιστα και πανελλήνιο ρεκόρ, τόσο στον τελικό όσο και στον προκριματικό. 



Λευτέρης Πετρούνιας: «Αφιερωμένο στην Ελλάδα μας...»

Όπως και πριν από τρία χρόνια, η «περιπέτεια» της Γλασκόβης ξεκίνησε με πόνο και τελείωσε με δόξα για τον 27χρονο «άρχοντα των κρίκων», που τον Οκτώβριο του 2015 είχε κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο και την Ολυμπιακή πρόκριση στο “SSE Hydro”, αγωνιζόμενος με κύστη στο χέρι και έχοντας χάσει τον πατέρα του μερικές εβδομάδες νωρίτερα.