Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Χρυσής Αυγής



Κατάθεση «φωτιά» πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής

Το «πρόσωπο» της Χρυσής Αυγής έτσι όπως ο ίδιος το έζησε την περίοδο που ήταν στους κόλπους της περιέγραψε ο Ηλίας Σταύρου, πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, πρώην επιστημονικός συνεργάτης και παρ’ ολίγον βουλευτής της καταθέτοντας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση.



Ο Κούλογλου στον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής: Δεν κάθομαι σε δείπνο μαζί με τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, αρνήθηκε την πρόσκληση του προέδρου της κυπριακής Βουλής, να παρακαθίσει σε δείπνο με Έλληνες και Ελληνοκύπριους ευρωβουλευτές, επειδή είχε προσκαλέσει και ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.

 



Αρχίζει και πάλι η δίκη της Χρυσής Αυγής

Επαναλαμβάνονται από σήμερα οι συνεδριάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ενώπιον του οποίου δικάζονται οι βουλευτές, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία κατά το κατηγορητήριο είναι ναζιστικής ιδεολογίας και στρέφεται κατά μεταναστών και ιδεολογικών της αντιπάλων.



Καταδικάστηκε πρώην υποψήφια της Χρυσής Αυγής για την επίθεση εναντίον μετανάστη

Έξι χρόνια μετά την επίθεση σε βάρος μεταναστών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε την πρώην υποψήφια βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Θέμιδα Σκορδέλη και δύο συγκατηγορουμένους της, σε ποινές φυλάκισης με τριετή αναστολή.

 



ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη ξεπερνούν κάθε όριο ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής

«Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην ιστοσελίδα του Politico σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, ξεπερνούν κάθε όριο ξεπλύματος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης» σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο Tύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως αυτές γίνονται ενώ συνεχίζεται η δίκη της ΧΑ.

 



Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων - Ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες

Με βαριοπούλες και μπογιές «χτύπησαν» τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λ. Μεσογείων άγνωστοι κουκουλοφόροι σήμερα το πρωί.