Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

χρυσες



Χρυσές Σφαίρες: Το... μαύρο χαλί, τα καρφιά για τον Γουάινσταιν και τα βραβεία

Η φετινή 75η απονομή των Χρυσών Σφαιρών ήταν ιδιαίτερη. Όλα όσα έχουν προηγηθεί τους τελευταίους μήνες στον λαμπερό, όχι όμως και τόσο καθαρό, χώρο του Χόλιγουντ προμήνυε ότι μόνο συνηθισμένη δεν θα ήταν η αποψινή τελετή.



Λάρισα: «Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ έκλεψαν 40 χρυσές λίρες

Απατεώνες παρουσιάστηκαν ως τεχνικοί της Δ.Ε.Η. σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, σε ένα χωριό του δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα και μια  γριούλα τσίμπησε το «δόλωμα», ότι τάχα το σπίτι της κινδύνευε από πυρκαγιά.



"Χρυσές" άδειες σε ξένους επενδυτές: Κινέζοι, Ρώσοι και Αιγύπτιοι "μαζεύουν" όλα τα ακίνητα της Ελλάδας

Οι Κινέζοι αξιοποίησαν περισσότερο από όλους το πρόγραμμα «Greek Golden Visa», που προσφέρει άδειες διαμονής σε κατοίκους τρίτων χωρών και μέλη των οικογενειών τους, όταν αυτοί επενδύουν πάνω από 250.000 ευρώ σε ακίνητα και οποιαδήποτε άλλη επενδυτική δραστηριότητα στην Ελλάδα.



Γευμάτισαν Ράμα-Ερντογάν & έκλεισαν "χρυσές" δουλείες στα Βαλκάνια

Σε γεύμα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου ο ελληνικής καταγωγής γενίτσαρος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Ο Έντι Ράμα, έγραψε στο Facebook ότι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη (μετά από την επίσκεψή του στο Κοσσυφοπέδιο) και ότι είναι με Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, για το έργο του αεροδρομίου της πόλης Αυλώνα.



Χρυσές Σφαίρες: Ρεκόρ για το La La Land, έλαμψε και το Moonlight (Φωτό+Βίντεο)

Ο χορός των λαμπερών τελετών και βραβείων για την χολιγουντιανή βιομηχανία ξεκίνησε με τον προάγγελλο των Οσκαρ, τις Χρυσές Σφαίρες οι οποίες ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ώρες ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, και αποτέλεσαν το πρώτο μεγάλο γεγονός του 2017. 



Χρυσές Σφαίρες: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα βραβεία - προπομπό των Όσκαρ

Το ρομαντικό μιούζικαλ "La La Land" βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου των υποψηφιοτήτων για τις Χρυσές Σφαίρες, καθώς όπως ανακοινώθηκε σήμερα, προτάθηκε σε 7 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής της καλύτερης κωμωδίας/μιούζικαλ, την ώρα που η ανεξάρτητης παραγωγής ταινία "Moonlight" προηγείται στις κατηγορίες δραματικών ταινιών με 6 υποψηφιότητες.