Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

χρυσα



Τα χρυσά βερνίκια νυχιών που πρέπει να αποκτήσετε πρίν την Πρωτοχρονιά!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που επιβάλλεται τα νύχια  σας να είναι λαμπερά.

Κάθε υπερβολή επιτρέπεται και αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τολμήσετε όλα τα nail looks που μέχρι τώρα απλά θαυμάζατε.



Κοσμήματα - Πως να κάνετε σωστή εκτίμηση χωρίς την βοήθεια ειδικού

Η εκτίμηση είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς ιδιοκτήτες. Υπάρχουν ιδιοκτήτες που δε γνωρίζουν την πραγματική αξία των κοσμάτων τους. Είναι μία δύσκολη υπόθεση, ακόμη και για τους επαγγελματίες και αγοραστές έχουν πολλές φορές αγοράσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες επειδή έπεσαν θύματα απάτης, ή απλά λανθασμένη ενημέρωσης.



Οι Έλληνες των Όσκαρ – Οι νικητές και υποψήφιοι των «χρυσών αγαλματιδίων»

Η απουσία ελληνικής υποψηφιότητας στα φετινά βραβεία Όσκαρ είναι κάτι που για πολλούς δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αλλά αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία του θεσμού θα δει πως οι… ελληνικής καταγωγής υποψηφιότητες δεν είναι κάτι σπάνιο.



Θρίαμβος στην ελληνική ιστιοπλοΐα με δύο χρυσά και ένα χάλκινο

Η ελληνική ιστιοπλοΐα συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες στον αθλητισμό. Αυτή τη φορά διέπρεψε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα  του Ιέρ της Γαλλίας. Εκεί όπου οι χάλκινοι ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής πήραν την τρίτη θέση στην κατηγορία 470 δείχνοντας ότι παραμένουμε σταθερά στην κορυφή και δεν επαναπαύονται στην επιτυχία τους στο Ρίο.



Ψάχνουν για τον αντικαταστάτη στο Star Academy

Το Ε βολιδοσκοπεί τον Τάκη Ζαχαράτο για ναμπει στο «Star Academy» στη θέση της Χρύσας Ρώπα.

Η Χρύσα Ρώπα φεύγει, ο Τάκης Ζαχαράτος έρχεται; Τη δεύτερη εβδομάδα των μαθημάτων της μουσικής ακαδημίας διανύουν οι 16 μαθητές του «Star Academy» στο E, κι όμως από το σπίτι και από τα lives της Παρασκευής λείπει η καθηγήτρια υποκριτικής.



Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ μισούν τα Χρυσά Βατόμουρα

Ίσως να μην υπάρχει κανένας άλλος που να μισεί τόσο πολύ τα Χρυσά Βατόμουρα, με τα οποία «βραβεύονται» οι χειρότερες ταινίες της κάθε χρονιάς του Χόλιγουντ, όσο οι ηθοποιοί.

Χρόνο με το χρόνο τα υποψήφια για Βατόμουρο κινηματογραφικά αστέρια γίνονται όλο και πιο έξαλλα όταν βλέπουν τα ονόματά τους στις λίστες υποψηφιότητας.