Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

χρόνου



Νέα παράταση για να δώσουν τιμές οι εκτιμητές ακινήτων

Μικρή παράταση χρόνου δίνει στους πιστοποιημένους εκτιμητές ακινήτων το υπουργείο Οικονομικών, για να οριστικοποιήσουν τις εισηγήσεις τους για τις νέες αντικειμενικές τιμές των ακινήτων σε ολόκληρη την χώρα.



Για ΑμεΑ από σημέρα το 15% των θέσεων αορίστου χρόνου που προκηρύσσονται για το δημόσιο

Την υποχρέωση το 15% των προσλήψεων αορίστου χρόνου στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα να αφορά σε άτομα με ανεπηρία και μέλη των οικογενειών του προβλέπει από σήμερα η διάταξη του νόμου 4440/2016, όπως υπενθυμίζει η ΕΣΑμεΑ.



Δηλώσεις Ξανθού: "3.200 προσλήψεις προσωπικού ορισμένου χρόνου στα νοσοκομεία"

Περίπου 3.200 προσλήψεις στα νοσοκομεία μέχρι το Μάρτιο του 2017 προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, από το Ρέθυμνο.



Διαγραφή οφειλών με αντίστοιχη απώλεια ασφαλιστικού χρόνου ζητούν οι μηχανικοί

Ρύθμιση σε 100 δόσεις των οφειλών (από παλαιές εισφορές) των μηχανικών και διαγραφή, σε εθελοντική βάση, των χρεών με αντίστοιχη απώλεια ασφαλιστικού χρόνου ζητούν, μετά τους εμπόρους, και οι μηχανικοί.



Δραγασάκης: Έως το τέλος του χρόνου τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος

«Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να λειτουργήσει ως κορμός της νέας κοινωνικοπολιτικής συμμαχίας, που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από το τούνελ της κρίσης και των μνημονίων» τονίζει ο Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews.



Δείτε πώς είναι σήμερα 9 Ελληνες ηθοποιοί που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε… (Φωτό)

Είναι όλοι τους ταλαντούχοι ηθοποιοί που υποδύθηκαν δεύτερους και τρίτους ρόλους σε πασίγνωστες ταινίες του παλιού καλού κινηματογράφου.

Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου ξεχάστηκαν και μπήκαν στα αζήτητα, με την σημερινή τους εικόνα να μην έχει καμία σχέση με αυτή που το κοινό τους έμαθε μέσα από τις ταινίες.