Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

χρόνια



Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους από το BriefingNews!

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, από άκρη σε άκρη, υγεία, αγάπη , ειρήνη , δικαιοσύνη, με σεβασμό στην επιστήμη και πίστη στον Θεό.

 



Έχετε ακούσει ποτέ αρχαία Ελληνική μουσική ηλικίας 2.000 χρόνων;

Για χρόνια ολόκληρα η αρχαία Ελληνική μουσική ήταν...για τους επιστήμονες ένα αίνιγμα.

Πως ακουγόταν; Πως τραγουδούσαν; Ερευνητές και μουσικοί από το Royal Musical Association του Λονδίνου, κατάφεραν να ανασυνθέσουν αρχαίο Ελληνικό τραγούδι που για 2.000 χρόνια δεν είχε ξανακουστεί. Τον πάπυρο του Ορέστη.



Λάσκαρη: Σπάνια φωτογραφία, τραβηγμένη πριν από 40 ολόκληρα χρόνια!

Στις 18 Αυγούστου κλείνει ένας ολόκληρος χρόνος χωρίς της Ζωή Λάσκαρη και σίγουρα δεν την έχει ξεχάσει κανείς!

Ειδικά οι δικοί της άνθρωποι και πιο πολύ από όλους οι κόρες της που δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν έχουν κοντά τους τη λατρεμένη τους μητέρα.



Ζωή Λάσκαρη: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που έκρυβε για πολλά χρόνια

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη έκανε η...Μαίρη Μπάρκουλη με αφορμή το αινιγματικό και συνάμα τρυφερό μήνυμα στα social media του γιου της Νικόλα.

Λίγα μόλις 24ωρα από το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη εξομολογήθηκε συγκινημένη το μυστικό που κρατούσαν οι δύο γυναίκες για πολλά χρόνια.



Εκλογές με «Εληά» και «Κορδόνι» στα χρόνια της βασιλείας του Γεωργίου Α’

Ο ερχομός της βασιλικής δυναστείας του Γεωργίου Α’ άνοιξε μια περίοδο από τις πλέον έντονες για την ελληνική πολιτική ζωή, που έκλεισε με την ηγετική καθιέρωση του Eλευθερίου Bενιζέλου. Την περίοδο της βασιλείας του Γεωργίου A” (1864-1912), δηλαδή 48 χρόνια, έγιναν δεκαεννιά φορές εκλογές και κυριάρχησαν δέκα πρόσωπα, Aλέξανδρος Kουμουνδούρος, Δημήτριος Bούλγαρης, Eπ. Δεληγιώργης, Xαρ.



Μάνα, μανούλα, μαμά, χρόνια σου πολλά!

Η μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά όπως την προσφωνεί ο καθένας, είναι το Α-Ω στη ζωή του ανθρώπου. Ως μάνα μπορεί να χαρακτηριστεί η κάθε γυναίκα σ' αυτόν τον κόσμο, που προστατεύει και φυλάει το παιδί της κάτι παραπάνω σαν κόρη οφθαλμού.