Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

χριστουγεννιατικες



Αυτές είναι οι 17 Χριστουγεννιάτικες ταινίες που όλοι αγαπήσαμε

Είναι παράδοση την περίοδο των Χριστουγέννων να βλέπουμε τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ταινίες. 

Μερικές όμως δεν χορταίνουμε να τις βλέπουμε  όπως οι παρακάτω !

THE POLAR EXPRESS

 



Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Επιστρoφή τη  Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σημειώνεται ότι όπως ορίζει η απόφαση του υπουργείου Παιδείας, τα δημοτικά, γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ δεν λειτουργούν έως και 7 Ιανουαρίου, ωστόσο τη σχολική χρονιά 2017-2018 λόγω του ότι η 7η Ιανουαρίου πέφτει Κυριακή οι μαθητές θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους τη Δευτέρα.



Η Γαλλία αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες αγορές

Η Γαλλία θα αυξήσει τα μέτρα ασφάλειας σε χριστουγεννιάτικες αγορές σε όλη τη χώρα μετά από την επίθεση φορτηγού χθες βράδι στο Βερολίνο όπου τουλάχιστον 12 άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 50 τραυματίστηκαν, είπε το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών.



DW: Γερμανικές χριστουγεννιάτικες αγορές: Εμπόριο ή παράδοση;

Λίγες μέρες πριν από τις γιορτές οι γερμανικές χριστουγεννιάτικες αγορές γίνονται μαγνήτης ντόπιων, αλλά και ξένων επισκεπτών.



Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα

Ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων όπου οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές γίνονται υπόθεση της πόλης.

Γιορτές  ελπίδας και προσδοκίας, γιορτές που ενώνουν εθνότητες, ηλικίες, θρησκεύματα, φύλα, κατοίκους, δημότες αλλά και επισκέπτες.



Χρηστικός οδηγός για τις χριστουγεννιάτικες διαδικτυακές αγορές

«Ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός καταναλωτών αναζητεί ευκαιρίες για τα δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Προσοχή, όμως, γιατί, καμιά φορά, οι μεγάλες προσφορές κρύβουν παγίδες. Δεν είναι όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα αξιόπιστα».