Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Χρήστος Δάντης



Χρήστος Δάντης: Το ξέσπασμά του για την παραίτηση Θ.Ιακωβίδη - «Ντροπή για τη χώρα μας»

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Δάντης ξέσπασε για τον τρόπο, που αντιμετωπίζονται οι αθλητές στην Ελλάδα με αφορμή την παραίτηση του Θοδωρή Ιακωβίδη.



Χρήστος Δάντης: «Κυρία Ακρίτα μας αδικείτε. Εμάς, όχι μόνο τον Σεφερλή»

Μία κόντρα άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και στον Μάρκο Σεφερλή.

 



Ο Χρήστος Δάντης σε βραδινή έξοδο με την σύντροφό του

Ερωτευμένος είναι ο Χρήστος Δάντης. Ο τραγουδιστής έχει σχέση με τη Ναταλία Ντουσοπούλου και ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε σε βραδινή έξοδο.

Το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κέντρο Αθηνών όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και έδειχναν ευτυχισμένοι.



Χρήστος Δάντης: Αναβολή της πρεμιέρας του λόγω ασθένειας

Ένα πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον Χρήστο Δάντη τις τελευταίες μέρες και σε συνδυασμό με τις εντατικές πρόβες ενόψει της προγραμματισμένης για αύριο (Παρασκευή 27 Οκτωβρίου) πρεμιέρας του με το Stan η κατάσταση επιβαρύνθηκε. 



Συγκλονίζει το αντίο του Χρήστου Δάντη στον Στάθη Ψάλτη

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Χρήστος Δάντης αποχαιρέτησε τον Στάθη Ψάλτη. «Τον θαύμαζα για το ταλέντο, την γκάμα και τη σεμνότητα του», έγραψε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής, που συνόδευσε το σχόλιο του με μια παλιά φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε σήμερα από τη ζωή.



Έχασε τη δίκη ο Χρήστος Δάντης: Το «My Number One» ανήκει στον Μάνο Ψαλτάκη!

Η δικαίωση για τον Μάνο Ψαλτάκη ήρθε μετά από 11 χρόνια, καθώς ο Άρειος Πάγος έκρινε πως εκείνος είναι ο πραγματικός δημιουργός του «My Number One» με το οποίο πήρε την πρώτη θέση η Έλενα Παπαρίζου στην του 2005. 

Στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 μίλησε ο Μάνος Ψαλτάκης: