Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

χριστοδουλοπουλος



Σκέψεις στον Άρη για Χριστοδουλόπουλο

Την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου φαίνεται πως εξετάζει ο Άρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κίτρινοι» σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.



Κινείται νομικά κατά της ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος

Η δικαστική διαμάχη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ συνεχίζεται με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό να καταθέτει προσφυγή κατά της πρώην ομάδας του.

Όλα αυτά ενώ αναμένεται η έφεση των «κιτρινόμαυρων» κατά του διεθνή ποδοσφαιριστή, μετά την έφεση του Ολυμπιακού για το κομμάτι της αποζημίωσης.



Απίστευτο ρεκόρ από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με τη Λουκέρνη δεν άνοιξε μόνο το δρόμο για την εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού, που ουσιαστικά «κλειδώνει» την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League, αλλά σημείωσε και ένα ξεχωριστό ρεκόρ.



Χριστοδουλόπουλος: Για τον Ολυμπιακό τα πάντα κι ακόμη παραπάνω

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει πλέον ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια και ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.



Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Ένα 24ωρο μετά την θέση του παίκτη ότι έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και την αντίθετη θέση που εξέφρασε η ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.



Ολοταχώς προς τον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Ολοταχώς προς τον Ολυμπιακό οδεύει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο διεθνής άσος έστειλε στην ΑΕΚ εξώδικο, το περασμένο Σάββατο όπως τονίζουν από την Ένωση, μέσω του οποίου της επεσήμανε ότι θεωρεί τον εαυτό του ελεύθερο, από τη στιγμή που κατά την άποψή του το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.