Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Χριστίνα Μπόμπα



«Εξαφανίστηκα πάλι»: Η Χριστίνα Μπόμπα απολογήθηκε για την διαδικτυακή της απουσία

Εξαφανισμένη από το Instagram είναι τις τελευταίες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους γι’ αυτήν την απουσία. Η influencer όπως χαρακτηριστικά είπε σε ένα βίντεο που «ανέβασε», λόγω της εορταστικής περιόδου τρέχει ώστε να τα έχει όλα έτοιμα για την οικογένειά της.



Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτησή της από το σπίτι της μετά την περιπέτεια υγείας της

Δύσκολες ήταν οι προηγούμενες ημέρες για τη Χριστίνα Μπόμπα καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη influencer που κυοφορεί δίδυμα κοριτσάκια εισήχθη στο νοσοκομείο για πρώτη φορά πριν αρκετές ημέρες με κοιλιακούς πόνους  αλλά χρειάστηκε να ξανανοσηλευτεί στα μέσα του μήνα και να παραμείνει στο νοσοκομείο για μία ακόμη εβδομάδα.



Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά δημόσια σε όσους σχολίασαν αρνητικά το νυφικό της

Η δημόσια απάντησή της Χριστίνας Μπόμπα για το νυφικό που σχολιάστηκε αρνητικά από μερικούς.

Οι φωτογραφίες που πόσταρε τόσο το ζευγάρι όσο και οι επώνυμοι καλεσμένοι στα social media συγκέντρωσαν χιλιάδες σχόλια, ανάμεσα στα οποία και ελάχιστα αρνητικά για το νυφικό της Χριστίνας.



Ο γάμος, το φιλί και ο ξέφρενος χορός της Χριστίνας Μπόμπα

Την κοινή τους ζωή μετά από τρία χρόνια σχέσης ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στη Σίφνο όπου τελέστηκε ο γάμος τους.

Το γλέντι που ακολούθησε κράτησε μέχρι το πρωί και οι ευχές από τους συγγενείς και τους φίλους που παραβρέθηκαν στο μυστήριο πολλές και ζεστές.



Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ο λαμπερός γάμος τους στη Σίφνο με τους διάσημους καλεσμένους! (φώτο)

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια σχέσης, αμέτρητα ταξίδια, αποδράσεις και όμορφες στιγμές, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μία ρομαντική τελετή στην μαγευτική Σίφνο.



Η Χριστίνα Μπόμπα με νυφικό λίγες μέρες πριν το γάμο της

Η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα έχει αρχίσει καθώς οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο στη Σίφνο.

Τις προηγούμενες μέρες η ευτυχισμένη νύφη βρέθηκε στο ατελιέ της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, όπου πραγματοποίησε μια από τις τελευταίες της πρόβες.