Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

χρίσμα



Σίνθια Νίξον: Δεν της εμπιστεύτηκαν τον… ρόλο της υποψήφιας

Η ηθοποιός Σίνθια Νίξον, γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», δεν κατάφερε να εκθρονίσει τον ισχυρό κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης Αντριου Κουόμο, ο οποίος επικράτησε με άνεση την Πέμπτη στην εσωκομματική διαδικασία των Δημοκρατικών για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του κόμματος για το αξίωμα.



Γαλλία: Ο Μανουέλ Βαλς φαβορί για το χρίσμα των Σοσιαλιστών

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς εμφανίζεται ως το φαβορί για το χρίσμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2017, κατέδειξε σήμερα μια δημοσκόπηση.



Σοκ για τον Ολάντ: Μπορεί να μην λάβει καν το χρίσμα των Σοσιαλιστών για τις προεδρικές εκλογές

Οι ήδη μικρές πιθανότητες του Φρανσουά Ολάντ να κερδίσει τις επόμενες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία φαίνεται ότι ελαχιστοποιούνται καθώς μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα δείχνει πως δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει ούτε καν την υποστήριξη του κόμματός του.



Τεντ Κρουζ: Παραιτείται της κούρσας για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων

Ο βουλευτής Τεντ Κρουζ δήλωσε την παραίτησή του από την κούρσα για το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία, μετά την ήττα του στην Ιντιάνα.



Τρίτη -και... φαρμακερή- νίκη του Τραμπ, ενισχύονται τα ποσοστά του

Με ισχυρότατα ποσοστά επικράτησε ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον των υπόλοιπων ανθυποψηφίων του στη Νεβάδα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, σημειώνοντας την τρίτη του νίκη στη σειρά. 



ΗΠΑ: Εγκαταλείπει την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές ο Ρεπουμπλικάνος Σκοτ Γουόλκερ

Τη μάχη για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων εγκαταλείπει ο Σκοτ Γουόλκερ, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του Γουόλκερ, η αμερικανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο υποψήφιος Ρεπουμπλικάνος θα εγκαταλείψει την εσωκομματική, προεκλογική κούρσα.