Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

χρηματοδότηση



Ο ΟΗΕ απευθύνει έκκληση για 4,1 δισ. δολάρια για να ανταποκριθεί στις ανθρωπιστικές ανάγκες του πληθυσμού στο εμπόλεμο Σουδάν

Ο ΟΗΕ απηύθυνε σήμερα έκκληση για τη συγκέντρωση 4,1 δισ. δολαρίων (3,8 δισ. ευρώ) για να ανταποκριθεί το 2024 στις ανθρωπιστικές ανάγκες του πληθυσμού του Σουδάν, το οποίο σπαράσσεται από εμφύλιο πόλεμο, και των Σουδανών που έχουν φύγει στις γειτονικές χώρες.



ΥΠΕΣ: Χρηματοδότηση σε πλημμυροπαθείς Δήμους του Ρεθύμνου

Στην έγκριση χρηματοδοτήσεων προς τους δήμους Αμαρίου, Ανωγείων και Αγ. Βασιλείου του νομού Ρεθύμνου, προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών.

 

  

Ολοκληρώθηκε η χρηματοδότηση του αγωγού TAP

Την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου(ΤΑΡ) που περιλαμβάνει δάνεια συνολικού ύψους 3.765 εκατ. ευρώ, με συνολική διάρκεια αποπληρωμής 16,5 χρόνια ανακοίνωσε σήμερα η Κοινοπραξία κατασκευής του έργου.



ΕΕΝΕ: θα χρηματοδοτήσει στη Λέσβο την ανέγερση μνημείου για τον «Ήρωα του Αιγαίου» Κυριάκο Παπαδόπουλο και την ανέγερση ενός σταυρού

Στο πλαίσιο της ανοιχτής γέφυρας που έχει η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) με την κοινωνία, η Ένωση αποφάσισε να προχωρήσει σε μία διπλή κίνηση, υψηλού συμβολισμού αναφορικά με την προσφυγική – μεταναστευτική κρίση στη χώρα μας.